https://kolorline.hu/Virtuális Kolorfutás

Virtuális Kolorfutás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sétálj, kocogj, fuss Zsombiért! Még lehet jelentkezni az idei Virtuális Kolorfutásra, aminek a nevezési díjból származó bevételt Burinda Zsombor, SMA-1-es betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánlanak fel a szervezők.

A jótékonysági futásra eddig 98 nevezés érkezett, a legtöbb az 5,25 km hosszú Minimaratoni és a 10,5 km hosszú Negyedmaratoni távra. Vannak olyan nevezők is – szám szerint 17 –, akik a Félmaratoni távot, vagyis a 21 km-t szeretnék teljesíteni, vagy már teljesítették is. Egy futó választotta a Maratoni 42 km-es távot. A nevezők közül eddig összesen 51 fő küldte be a teljesítést, és kapta meg az oklevelét és az érmét.

Két helyi sportegyesület is nevezett a virtuális futásra. A TriKolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub, akik már teljesítették a távot, így érmeiket és okleveleiket is megkapták, valamint nemrég nevezett a Vegyész RC Kazincbarcika is.

A nevezésre december 1-jéig van lehetőség, a teljesítést pedig december 10-éig kell megküldeni a sportszervezes@barcikaart.hu e-mail-címre.

A nevezést és bővebb információt a www.kolorcity.hu weboldalon találnak.

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 1.

Dátum: 2020. dec 01. 17:19

Magyarország Kormányának rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a következő üteméhez érkezett. Az elmúlt hónapokban számos korlátozást láttunk és éltünk meg hazánkban és a világon, mivel a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget, az orvostudomány jelenleg nem ismeri a vírus természetét, védőoltás, egyértelműen hatékony és hatásos kezelés egyelőre nincs. Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.