https://kolorline.hu/Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója

Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Átadták a Kazincbarcika Város Önkormányzata által alapított „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat. A kitüntető címet idén Csikász Panni a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolájának tanulója vehette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől.

Csikász Panni, aki 2019-ben a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” címet is elnyerte, idén a „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat is a magáénak tudhatja. Panni életében jelentős változást hozott a 2016-os esztendő, általános iskolát váltott; ekkor került a Kazinczy Ferenc Tagiskola sporttagozatára, valamint tagja lett a Trikolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklubnak. Kisiskolás kora óta megszállottja a sportnak.


Fotók: Bartók Bence

A szülői példa arra motiválta, hogy elkötelezettje legyen a triatlon sportnak. Szülei és az egyesület segítségével lehetővé vált, hogy a versenyeken való részvétel is edzésformává vált számára, amelyet az eredményei meggyőzően igazolnak. Panni az egyesület legaktívabb és legeredményesebb utánpótlás növendéke. Kitűnő tanulmányi eredményével és sportteljesítményeivel minden gyermek számára példát mutat abban, hogy lehet összeegyeztetni az élsportot a tanulással.

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.