https://kolorline.hu/Brutális balesetek, amiket el lehetett volna kerülni

Brutális balesetek, amiket el lehetett volna kerülni

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A megváltozott időjárási, látási és útviszonyok miatt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén a megszokottnál több közlekedési baleset történt az elmúlt héten. Néhányat kiemelve ezek közül, ami a jármű téli közlekedésére történő felkészítésével, figyelmesebb, óvatosabb vezetéssel elkerülhető lett volna.

december 2

December 2-án 13 óra 30 perckor a 27 főközlekedési úton, Sajószentpéter irányából, Edelény irányába közlekedő személygépkocsi vezetője az enyhe jobbra ívelésű kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, így az úttest mellett balra található árokba majd onnan egy ingatlan kerítésébe hajtott.


december 5.

December 5-én 7 óra 35 perckor egy a Sajószentpéter irányából Miskolc irányába közlekedő személygépkocsi vezetője, a körforgalomból történő kihajtás során nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, amelynek következtében a jármű megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött.


december 6.

December 6-án 8 óra 40 perckor Vadna külterületén a 26-os számú főút 29 km 590 msz.-ben közlekedő személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, aminek következtében a járművével lehaladt az útpadkára, ahol a jármű megpördült, majd a tengelye körül többször átborulva az út melletti füves területen oldalra borulva került nyugalmi helyzetbe.


december 13

December 13-án, 22 órakor Sajószentpéter, Váci Mihály utca 9. szám előtti útszakaszon, a Gedely utca irányából Edelény felé közlekedő személygépkocsi vezetője a jobbra ívelésű útkanyarulatból történő kihaladás során helytelenül választotta meg haladási sebességét, aminek következtében járművével lehaladt a jobb oldali útpadkára, ahol közúti jelzőtáblának, betonszegélynek, majd buszmegállónak ütközött.


december 16

December 16-án 12 óra 20 perckor Dédestapolcsány, Hunyadi János utca 39. szám előtti helyen a Dózsa György utca irányából a Ságvári Endre utca irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a balra ívelésű útkanyarulatban nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, amelynek következtében járműve megcsúszott, egy ingatlan kerítésének ütközött, majd felborult.


december 16.

December 16-án, 11 óra 10 perckor Múcsony külterületén közlekedő, Edelény irányából érkező, nagy teljesítményű személygépkocsi vezetője, a jármű tulajdonságait figyelmen kívül hagyva, erőteljes gázadás következtében megcsúszott, majd elveszítve uralmát annak irányítása felett, az úttesten keresztbe fordulva lecsúszott a jobb oldali vízelvezető árokba, ahol betonoszlopnak ütközött, majd tetejére borult.


december 21-

December 21-én 08 óra 30 perckor egy tehergépkocsi vezetője közlekedett a 27. sz. főúton, Edelény irányából, Sajószentpéter irányába. A balra ívelésű kanyarban a jármű megcsúszott, melynek következtében lehaladt az úttestről, felborult és a szántóföldön került nyugalmi helyzetbe.

További híreink

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk