https://kolorline.hu/Zsombor szülei bíznak abban, hogy 2021 a gyermekük éve lesz!

Zsombor szülei bíznak abban, hogy 2021 a gyermekük éve lesz!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új év, új célok Burinda Zsombor gyógykezelésének megvalósulásáért, olvasható a kisfiú közösségi médiaprofilján. Idén február 6-án esedékes az újabb gerinccsapolásos kezelés. Zsombor szülei bíznak abban, hogy talán ez lesz az utolsó megpróbáltatás, hiszen a fájdalmas lumbálás és a többszöri próbálkozás a gerinccsatorna megtalálására nagyon megterhelő.

Zsombor aktuális egyenlege a 2020-as év végén már több mint 435 millió forint volt, azonban még 295 millió forint hiányzik a gyógykezeléshez. Burinda Szabina, Zsombi anyukája elmondta, hogy folyamatosak a jótékonysági akciók, segítségnyújtások, gyűjtések, licitek, hogy minél hamarább megvalósulhasson a kezelés. Mindeközben rendszeresek a gyógytornák, valamint az úgynevezett wingbo-hintázás, amit egy speciális eszközben kell csinálni. Ez jót tesz a nyakizmoknak és az idegrendszernek is. Zsombor ezen a hintán már szépen át tudja fordítani a fejét egyik oldalról a másikra, örömmel nyilatkozta az édesanya. A kisfiú szülei nagyon hálásak mindazoknak, akik segítenek a gyógykezelés összegének gyűjtésében és köszönik az eddigi felajánlásokat, majd hozzátette, hogy amikor elkezdték a gyűjtést elérhetetlennek tűnt a 730 millió forint, de a sok jószívű embernek köszönhetően egyre közelebb vannak a kitűzött cél felé, így a 2021-es év Zsombor éve lesz.

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám: 11734152-21916838
IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk