https://kolorline.hu/Óriási az összefogás az SMA-s Zsombi gyógykezeléséért

Óriási az összefogás az SMA-s Zsombi gyógykezeléséért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A gyógykezelés már több mint a fele, azaz csaknem 470 millió forint gyűlt már eddig össze a sok-sok jó szándékú támogatónak, akcióknak, liciteknek, jótékonysági rendezvényeknek és kezdeményezéseknek köszönhetően. Ahhoz, hogy Burinda Zsombor megkapja a világ legdrágább kezelését, még 260 millió forintra van szüksége a családnak.

Folyamatosak a felajánlások, kezdeményezések, hogy minél hamarább összegyűljön a 730 millió forint, amiért nagyon hálás a Burinda család emelte ki a kisfiú anyukája Szabina.
– Óriási az összefogás a világhálón, hogy a kisfiúnk a helyzethez képest teljes életet élhessen. Nem is gondoltuk volna, hogy egy pár napja meghirdetett akció részeként 1 óra alatt több mint tízezer like-ot kapott az a felhívás, amiben a felajánló minden egyes kedvelés után 5 forinttal járult hozzá a gyűjtéshez. Folyamatos a plüssterjesztés is, ami várakozáson felüli tömegeket mozgatott meg az ünnepek alatt mesélte Szabina.
A gyógykezeléshez szükséges összeg gyűjtésben több hazai ismert ember is segítséget nyújtott az elmúlt időszakban, így a népszerű Majka, Geszti Péter, Deniz, Béres Alexandra, Pély Barna figyelemfelhívó spotokban buzdítanak mindenkit, hogy lehetőségükhöz képest segítsenek a családnak.
Az ünnepek alatt és az év elején sem állt meg az élet a családban, hiszen Zsombinak minden nap szüksége van az átmozgató tornákra, amik nélkül az izmai letapadnának és nem fejlődnének.
A családfő örömmel mesélte, hogy kisfiúk már a lábát is felhúzta és az úgynevezett wingbo hintán már szépen át tudja fordítani a fejét egyik oldalról a másikra.
Zsombor szülei bíznak abban, hogy nagyon rövid időn belül sikerül összegyűjteni a maradék pénzt, hiszen minél hamarabb megvalósul a kezelés, annál gyorsabban javulhat kisfiuk állapota.

Segíts Te is! - Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám: 11734152-21916838
Eurószámláról: IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

További híreink

A háztartási munka már az ONYA-n is bejelenthető

Dátum: 2021. jan 27. 18:29

Új szolgáltatással bővült a NAV saját fejlesztésű, webes alkalmazása, az ONYA. Az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás ezentúl a háztartási munkát végzők bejelentésére is alkalmas, amivel tovább egyszerűsödik a háztartási munka adminisztrációja is.

Kolorcity Kazincbarcika SC - kezdődik a szezon

Dátum: 2021. jan 27. 12:18

Január 31-én indul a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es bajnokságának tavaszi szezonja. A Kolorcity Kazincbarcika csapata vasárnap, hazai pályán a Kaposvári Rákóczi FC ellen kezdi meg az új szezont.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 26.

Dátum: 2021. jan 26. 16:05

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Félévet zártak az általános iskolák

Dátum: 2021. jan 26. 12:59

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében hozott szigorítások 2020 tavaszán az általános iskolákat is érintette, amely az idei tanévre is hatással volt, ennek ellenére sikeres félévet zárnak a kazincbarcikai általános iskolákban. A pandémia miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2021/2022-es tanévre történő beiskolázási program is.

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk