https://kolorline.hu/Tájékoztatás a kidobott fenyőfák gyűjtéséről

Tájékoztatás a kidobott fenyőfák gyűjtéséről

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A BMH Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi.

Családi házas övezetben a fenyőfák begyűjtése január végéig a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.
A társasházi övezetekben azonban a kidobott örökzöldeket a vegyes gyűjtéstől eltérő napon szállítják el, január végéig pénteki napokon történik a fenyőfák elszállítása.

A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérik a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.

 

További híreink

A háztartási munka már az ONYA-n is bejelenthető

Dátum: 2021. jan 27. 18:29

Új szolgáltatással bővült a NAV saját fejlesztésű, webes alkalmazása, az ONYA. Az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás ezentúl a háztartási munkát végzők bejelentésére is alkalmas, amivel tovább egyszerűsödik a háztartási munka adminisztrációja is.

Kolorcity Kazincbarcika SC - kezdődik a szezon

Dátum: 2021. jan 27. 12:18

Január 31-én indul a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es bajnokságának tavaszi szezonja. A Kolorcity Kazincbarcika csapata vasárnap, hazai pályán a Kaposvári Rákóczi FC ellen kezdi meg az új szezont.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 26.

Dátum: 2021. jan 26. 16:05

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Félévet zártak az általános iskolák

Dátum: 2021. jan 26. 12:59

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében hozott szigorítások 2020 tavaszán az általános iskolákat is érintette, amely az idei tanévre is hatással volt, ennek ellenére sikeres félévet zárnak a kazincbarcikai általános iskolákban. A pandémia miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2021/2022-es tanévre történő beiskolázási program is.

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk