https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés

Kolorcity Kazincbarcika SC – Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Január 13-án játszotta második edzőmérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda csapata ellen. A mérkőzés a vendégek által első félidőben megszerzett két gólt követően 0:2-es végeredménnyel zárult.

A mérkőzés első félidejében a vendégek már korán, a 4. percben megszerezték a vezetést. A gól egy Navratil ellen elkövetett szabálytalanság után megítélt büntetőből született, amit Bumba értékesített. Az első félidőben a 19. percben újabb tizenegyest végezhetett el a Kisvárda, ekkor Sassá lövését Horváth László védte, azonban a 20. percben Karabelov újabb találattal növelte a vendégek vezetését. Az első negyvenöt percben hazai oldalon Tóth-Gábor próbálkozott többször is kapuba juttatni a labdát, ezeket azonban a várdai védők sorra hárították.

– Két gólt könnyen adtunk, két tizenegyest. Kicsit elméláztunk a mérkőzés elején, de a félidőben rendeztük a sorokat, kicsit átszerveztük, így a második félidővel már elégedett vagyok – mondta Pacsi Bálint vezetőedző.

A második játékrészben mind a vendégeknek, mind a kék-sárgáknak adódtak lehetőségeik. Az 59. percben Dávid Zoltán felívelését követően Tóth-Gábor Kristóf fejelt a kapu fölé, a 86. percben pedig Bereczkinek lett volna alkalma gólt szerezni. A Kisvárda próbálkozásait Horváth és Szemerédi is hibátlanul hárította, így a végeredmény a Kisvárda két első félidőben szerzett góljával maradt 0:2.

– Mindenki játszott a mérkőzésen, a próbajátékosok is. Mindenkinek ugyanannyi játéklehetőséget nem tudok adni, mindenki annyit játszik amennyit megérdemel. A próbajátékosok közül ketten vettek részt a mérkőzésen, akik átlagos teljesítményt nyújtottak ma – árulta el a vezetőedző, aki hozzátette, átmenetekben elég jól indulunk meg előre, tehát az látszik, hogy a csapat erőssége lesz, a védelemben és a védekező középpályán még vannak hiányosságok.

A Kolorcity Kazincbarcika SC harmadik edzőmérkőzését január 23-án, szombaton Debrecenben játssza majd, ahol a DVSC vendégeiként zárják a felkészülési időszakot. A Merkantil Bank Liga tavaszi bajnoki fordulói január 31-én kezdődnek, amikor a Kolorcity Kazincbarciky SC a Kaposvári Rákóczi FC csapatát fogadja hazai pályán. A mérkőzést 17 órától a Kolor TV élőben közvetíti majd.

 

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk