https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés

Kolorcity Kazincbarcika SC – Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Január 13-án játszotta második edzőmérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda csapata ellen. A mérkőzés a vendégek által első félidőben megszerzett két gólt követően 0:2-es végeredménnyel zárult.

A mérkőzés első félidejében a vendégek már korán, a 4. percben megszerezték a vezetést. A gól egy Navratil ellen elkövetett szabálytalanság után megítélt büntetőből született, amit Bumba értékesített. Az első félidőben a 19. percben újabb tizenegyest végezhetett el a Kisvárda, ekkor Sassá lövését Horváth László védte, azonban a 20. percben Karabelov újabb találattal növelte a vendégek vezetését. Az első negyvenöt percben hazai oldalon Tóth-Gábor próbálkozott többször is kapuba juttatni a labdát, ezeket azonban a várdai védők sorra hárították.

– Két gólt könnyen adtunk, két tizenegyest. Kicsit elméláztunk a mérkőzés elején, de a félidőben rendeztük a sorokat, kicsit átszerveztük, így a második félidővel már elégedett vagyok – mondta Pacsi Bálint vezetőedző.

A második játékrészben mind a vendégeknek, mind a kék-sárgáknak adódtak lehetőségeik. Az 59. percben Dávid Zoltán felívelését követően Tóth-Gábor Kristóf fejelt a kapu fölé, a 86. percben pedig Bereczkinek lett volna alkalma gólt szerezni. A Kisvárda próbálkozásait Horváth és Szemerédi is hibátlanul hárította, így a végeredmény a Kisvárda két első félidőben szerzett góljával maradt 0:2.

– Mindenki játszott a mérkőzésen, a próbajátékosok is. Mindenkinek ugyanannyi játéklehetőséget nem tudok adni, mindenki annyit játszik amennyit megérdemel. A próbajátékosok közül ketten vettek részt a mérkőzésen, akik átlagos teljesítményt nyújtottak ma – árulta el a vezetőedző, aki hozzátette, átmenetekben elég jól indulunk meg előre, tehát az látszik, hogy a csapat erőssége lesz, a védelemben és a védekező középpályán még vannak hiányosságok.

A Kolorcity Kazincbarcika SC harmadik edzőmérkőzését január 23-án, szombaton Debrecenben játssza majd, ahol a DVSC vendégeiként zárják a felkészülési időszakot. A Merkantil Bank Liga tavaszi bajnoki fordulói január 31-én kezdődnek, amikor a Kolorcity Kazincbarciky SC a Kaposvári Rákóczi FC csapatát fogadja hazai pályán. A mérkőzést 17 órától a Kolor TV élőben közvetíti majd.

 

További híreink

A háztartási munka már az ONYA-n is bejelenthető

Dátum: 2021. jan 27. 18:29

Új szolgáltatással bővült a NAV saját fejlesztésű, webes alkalmazása, az ONYA. Az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás ezentúl a háztartási munkát végzők bejelentésére is alkalmas, amivel tovább egyszerűsödik a háztartási munka adminisztrációja is.

Kolorcity Kazincbarcika SC - kezdődik a szezon

Dátum: 2021. jan 27. 12:18

Január 31-én indul a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es bajnokságának tavaszi szezonja. A Kolorcity Kazincbarcika csapata vasárnap, hazai pályán a Kaposvári Rákóczi FC ellen kezdi meg az új szezont.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 26.

Dátum: 2021. jan 26. 16:05

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Félévet zártak az általános iskolák

Dátum: 2021. jan 26. 12:59

A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében hozott szigorítások 2020 tavaszán az általános iskolákat is érintette, amely az idei tanévre is hatással volt, ennek ellenére sikeres félévet zárnak a kazincbarcikai általános iskolákban. A pandémia miatt a megszokottól eltérő módon történik a 2021/2022-es tanévre történő beiskolázási program is.

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk