https://kolorline.hu/Remekelt a VRCK a Magyar Kupa elődöntőjén

Remekelt a VRCK a Magyar Kupa elődöntőjén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Remekelt a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgák egy izgalmas találkozón múlták felül 3-1 arányban a Pénzügyőr SE együttesét, így előnnyel utazhatnak a február 17-én esedékes visszavágóra.

Volt miért visszavágni a Pénzügyőrnek – ez forgott a barcikai fejekben az összecsapás előtt, hiszen az elmúlt héten a bajnokságban 3-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán. Most a kupában találkozott a két együttes és Toronyai Miklós meglepetésre készült. Az első felvonás a hazaiak terve szerint alakult, hiszen jól játszottak Árváék. Folyamatosan növelték előnyüket, és hiába kért kétszer is időt Jókay Zoltán az sem segített, mert 25-20-ra a Vegyészé lett az első játszma. A második felvonás 5-1-es hazai rohammal indult, de Kovács Zoltán vezetésével egyenlített, majd fordított a fővárosi alakulat. A hajrához érve 19-18-as hazai előnynél felcsillant a remény, de a végjátékban összeszedettebb teljesítményt nyújtó budapesti együttes hozta a játszmát 25-23-ra. A harmadik szakaszban már az elejétől kezdve a Kazincbarcika irányított és a végjátékban kulcsembereit pihentető vendégek már nem tudtak komoly ellenállást tanúsítani, így a VRCK 25-15 nyerte a felvonást. A negyedik szettre összekapta magát a Pénzügyőr, és 9-14-nél veszni látszott a játszma. A Toronyai együttes azonban nem adta fel és remek labdameneteket megnyerve, szettlabdákat hárítva 24-24-nél utolérte riválisát. Ekkor már a hazaiak vették kézbe az irányítást és a második játszmalabdát kihasználva szettet 27-25-re a mérkőzést pedig 3-1-re nyerték. Ebben a szezonban a Kazincbarcika győzte le először a magyar csapatok közül a Pénzügyőrt. Ez a siker azt jelenti, hogy a február 17-i budapesti visszavágón Jókay Zoltán csapatának 3-0-ra vagy 3-1-re kell nyernie, hogy kiharcolja az úgynevezett arany szett lehetőségét, ám Juhász Péterék sem feltartott kézzel utaznak arra a mérkőzésre. Addig azonban a kék-sárgák január 30-án szombaton a MAFC vendégeként szerepelnek bajnoki mérkőzésen.

 

További híreink

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk