https://kolorline.hu/Remekelt a VRCK a Magyar Kupa elődöntőjén

Remekelt a VRCK a Magyar Kupa elődöntőjén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Remekelt a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgák egy izgalmas találkozón múlták felül 3-1 arányban a Pénzügyőr SE együttesét, így előnnyel utazhatnak a február 17-én esedékes visszavágóra.

Volt miért visszavágni a Pénzügyőrnek – ez forgott a barcikai fejekben az összecsapás előtt, hiszen az elmúlt héten a bajnokságban 3-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán. Most a kupában találkozott a két együttes és Toronyai Miklós meglepetésre készült. Az első felvonás a hazaiak terve szerint alakult, hiszen jól játszottak Árváék. Folyamatosan növelték előnyüket, és hiába kért kétszer is időt Jókay Zoltán az sem segített, mert 25-20-ra a Vegyészé lett az első játszma. A második felvonás 5-1-es hazai rohammal indult, de Kovács Zoltán vezetésével egyenlített, majd fordított a fővárosi alakulat. A hajrához érve 19-18-as hazai előnynél felcsillant a remény, de a végjátékban összeszedettebb teljesítményt nyújtó budapesti együttes hozta a játszmát 25-23-ra. A harmadik szakaszban már az elejétől kezdve a Kazincbarcika irányított és a végjátékban kulcsembereit pihentető vendégek már nem tudtak komoly ellenállást tanúsítani, így a VRCK 25-15 nyerte a felvonást. A negyedik szettre összekapta magát a Pénzügyőr, és 9-14-nél veszni látszott a játszma. A Toronyai együttes azonban nem adta fel és remek labdameneteket megnyerve, szettlabdákat hárítva 24-24-nél utolérte riválisát. Ekkor már a hazaiak vették kézbe az irányítást és a második játszmalabdát kihasználva szettet 27-25-re a mérkőzést pedig 3-1-re nyerték. Ebben a szezonban a Kazincbarcika győzte le először a magyar csapatok közül a Pénzügyőrt. Ez a siker azt jelenti, hogy a február 17-i budapesti visszavágón Jókay Zoltán csapatának 3-0-ra vagy 3-1-re kell nyernie, hogy kiharcolja az úgynevezett arany szett lehetőségét, ám Juhász Péterék sem feltartott kézzel utaznak arra a mérkőzésre. Addig azonban a kék-sárgák január 30-án szombaton a MAFC vendégeként szerepelnek bajnoki mérkőzésen.

 

További híreink

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk