https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC - Döntetlen az idei első bajnokin

Kolorcity Kazincbarcika SC - Döntetlen az idei első bajnokin

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vasárnap játszotta az év első bajnoki mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata. A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a vegyész hazai pályán fogadta a Kaposvári Rákóczi FC csapatát. A mérkőzés egyik csapatnak sem hozott győzelmet.

Rövid téli szünetet követően folytatódott a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonja. Az év első mérkőzésén a Kolorcity Kazincbarcika SC kék-sárgában a vendégek pedig fehérben léptek pályára. A kilencedik percben Kovác Alan vezette kapura a labdát, lövése pontos volt, de Pogacsics kivédte a lövését. A huszonnegyedik percben Majzik végzett el távolról szabadrúgást, a lövés egyből a kapu irányába kanyarodott, Pogacsicsnak ismét védenie kellett. A mérkőzés első sárga lapját a Kolorcity Kazincbarcika SC 22-es számú játékosa Toma György kapta. A negyvenharmadik percben a Kaposvári Rákóczi FC 88-as számú játékosa Nagy Tamás kapott sárga lapot, aki az Oldal Tibor ellen elkövetett szabálytalansága miatt egy percen belül megkapta második sárga lapját, így emberhátrányban folytatta a Rákóczi.

A második félidő ötvenegyedik percében cserére kényszerült az ellenfél csapata, a megsérült 27-es Szarka Ákos nem tudta tovább folytatni a játékot, helyére 23-as Bartos Julián érkezett. Az ötvennyolcadik percben Toma György újabb sárga lapot kapott, így ő is a kiállítás sorsára jutott. A továbbiakban tíz-tíz fővel folytatódott a küzdelem. A hatvannegyedik percben Tóth-Gábor Kristóf próbálkozott távolról, lövésére Pogacsics vetődött. A nyolcvannyolcadik percben Korbély passzolt a középen kapu elé érkező Tóth-Gábor Kristófnak, aki kapura is lőtt, azonban Pogacsics bravúrral hárított. A mérkőzés végén két perc a hosszabbított a játékvezető, azonban gól a hosszabbítás alatt sem született. Kolorcity Kazincbarcika SC - Kaposvári Rákóczi FC 0:0.

- Egyértelműen ráerőltettük az akaratunkat a Kaposvárra, akik tavaly még NB1-ben játszottak. A tizedik percben már a harmadik ziccert hagytuk ki. Amiben fejlődnünk kell, az a helyzetkihasználás – mondta Pacsi Bálint vezetőedző, aki hozzátette – félidőben is azt mondtam a srácoknak, hogy nincs olyan játékos, akit noszogatni kellene, hiszen annyira egységesen jól játszottak, a cserék is jól szálltak be, így nem szeretnék kiemelni senkit.

A Kolorcity Kazincbarcika SC legközelebb február 7-én vasárnap a PMFC otthonában lép pályára. Pacsi Bálint elárulta a héten igyekeznek felkészülni a pécsi csapat ellen, ráfókuszálva a csapat gyengeségeire, illetve erősségeire.

A mérkőzés a Kolor TV csatornáján szerdán 18 órától felvételről megtekinthető.

 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.