https://kolorline.hu/A sószobát is igénybe vehetik a klubtagok

A sószobát is igénybe vehetik a klubtagok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Csokonai úti bölcsőde épületébe költözött I. Számú Idősek Klubjában a felújított klubhelyiségek mellett a sószobát is igénybe vehetik a szépkorúak.

A nappali ellátást biztosító intézmény elsősorban a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, étkezésre, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségletek kielégítésére. A klubba az eddigi szolgáltatásokkal és különböző hasznos és szórakoztató programokkal várják az időseket, valamint lehetőségük van a az épületben lévő sószoba használatára is. A sószoba előnye, hogy amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, rendszeres használata enyhíti a koncentrációs és alvászavarokat, valamint vízmegkötő hatása a hajat és a bőrt is hidratálja.
Az intézmény ugyanazokkal a feltételekkel, harminc férőhelyen tudja fogadni a Kazincbarcika, valamint a vonzáskörzet aktív szépkorúit. A demens nappali ellátás szintén hasonlóan működik tovább tizennégy fővel.

A klubban is fokozottan betartják a járványügyi protokollt. Valamennyi helyiségében folyamatos a fertőtlenítő takarítás. A látogatók hőmérsékletét belépéskor ellenőrzik. A bejáratnál kötelező a kéz- és lábfertőtlenítés és mindenkinek orrot és szájat eltakaró maszkot kell viselnie.

További híreink

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk