https://kolorline.hu/Összegyűlt a 730 millió forint

Összegyűlt a 730 millió forint

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Összegyűlt az SMA1-es típusú betegségben szenvedő kazincbarcikai Burinda Zsombor gyógykezeléshez szükséges 730 millió forint. A kisfiú közösségi médiaoldalán Burinda Szabina Zsombi anyukája számolt be a nagyszerű hírről.

Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára – olvasható a kisfiú közösségi médiaoldalán. Burinda Szabina Zsombor édesanyja a KolorTV stábjának elmondta, hogy egy nagyon nehéz és hosszú gyűjtésen vannak túl. Az elmúlt bő fél évben nagyszerű embereket, vállalkozókat, szervezeteket, civil egyesületeket, segítőket, magánembereket ismertek meg a jótékonysági akciók, kezdeményezések során. A gyógykezeléshez szükséges maradék összeget a Duna Bonum Alapítvány pótolta ki egy hatalmas összeggel, ami egy óriási harc és menetelés végét jelzi – tette hozzá Szabina. A gyűjtés vége a következő időszak kezdetét is jelenti, ez pedig maga a gyógykezelés, valamint az ehhez szükséges vizsgálatok.
A vizsgálatok február 25-én kezdődnek majd, ezek valószínűleg két napot fognak igénybe venni. Ha mindent rendben találnak Zsombornál, akkor március 10-én kaphatja meg a gyógykezelést a kisfiú.

További híreink

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Dátum: 2021. máj 08. 08:15

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Dátum: 2021. máj 08. 08:09

Segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és nemzeti tehetség program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. május 7.

Dátum: 2021. máj 07. 17:01

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Magyar Sport Napja – Kónya Lajos kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért díjat

Dátum: 2021. máj 06. 18:17

A Magyar Sport Napja alkalmából idén Kónya Lajos, a KVSE birkózó szakosztályának vezetőedzője kapta a Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat. Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kiss Bence Máté vette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől május 6-án.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk