https://kolorline.hu/Összegyűlt a 730 millió forint

Összegyűlt a 730 millió forint

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Összegyűlt az SMA1-es típusú betegségben szenvedő kazincbarcikai Burinda Zsombor gyógykezeléshez szükséges 730 millió forint. A kisfiú közösségi médiaoldalán Burinda Szabina Zsombi anyukája számolt be a nagyszerű hírről.

Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára – olvasható a kisfiú közösségi médiaoldalán. Burinda Szabina Zsombor édesanyja a KolorTV stábjának elmondta, hogy egy nagyon nehéz és hosszú gyűjtésen vannak túl. Az elmúlt bő fél évben nagyszerű embereket, vállalkozókat, szervezeteket, civil egyesületeket, segítőket, magánembereket ismertek meg a jótékonysági akciók, kezdeményezések során. A gyógykezeléshez szükséges maradék összeget a Duna Bonum Alapítvány pótolta ki egy hatalmas összeggel, ami egy óriási harc és menetelés végét jelzi – tette hozzá Szabina. A gyűjtés vége a következő időszak kezdetét is jelenti, ez pedig maga a gyógykezelés, valamint az ehhez szükséges vizsgálatok.
A vizsgálatok február 25-én kezdődnek majd, ezek valószínűleg két napot fognak igénybe venni. Ha mindent rendben találnak Zsombornál, akkor március 10-én kaphatja meg a gyógykezelést a kisfiú.

További híreink

Közlemény a megyei könyvtár zárvatartásáról

Dátum: 2021. márc 05. 12:06

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel 2021. március 8-tól szünetelteti minden szolgáltatását.

Rendkívüli hír – Szigorodnak a korlátozások

Dátum: 2021. márc 04. 16:05

A kormány döntése értelmében újabb szigorításokat vezetnek be az országban. Március 8-tól április 7-ig bezárják az óvodákat és az iskolákat, március 22-ig bezárnak az üzletek és minden szolgáltatás szünetel. Kazincbarcikán már március 5-től kötelező a közterületeken a maszkviselés.

Vonzónak találja több gyorséttermi lánc is Kazincbarcikát

Dátum: 2021. márc 04. 13:12

A tervek szerint egy gyorséttermi lánc települhet Kazincbarcikára. A napokban felkapott hír futótűzként terjedt a közösségi média oldalain. A gyorséttermi lánc által favorizált Móricz Zsigmond téri zöld területet Kazincbarcika Város Önkormányzata nem fogadta el helyszínnek, így a további egyeztetések eredményeként a Jószerencsét úti használaton kívüli nyilvános wc területén valósulhat meg a beruházás.

Hahó, könyvtár(s)ak – készüljetek!

Dátum: 2021. márc 03. 13:32

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk