https://kolorline.hu/Extraliga: három szettben nyert a Vegyész RC Kazincbarcika

Extraliga: három szettben nyert a Vegyész RC Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Február 21-én vasárnap késő délután a Vegyész RC Kazincbarcika a Dunaújvárosi KSE csapatát fogadta a férfi röplabda Extraligában, és nyert magabiztosan, három játszmában.

Gyorsan négypontos előnyt szereztek Lukasz Ciupáék, majd feljött kettőre a DKSE, de ennél közelebb nem tudott kerülni ellenfeléhez. A Vegyész kézben tartotta az első játszmát, és végül magabiztosan be is húzta azt (25-18, 1-0).

Az elveszített első játszma ellenére harcosak maradtak a vendégek, de a szett közepénél többet hibáztak a kelleténél, a Kazincbarcika pedig ezt kihasználva már nyolccal is vezetett (20-12). A szett végén a hazaiak figyelme egy kicsit lankadt, így a Dunaújvárosnak sikerült szépítenie az eredményen, de a VRCK újabb részsikeréhez nem férhetett kétség (25-18, 2-0).

Bibók Balázs a második játszma derekán állt be, és érkezett Budai Balázs is. A szett folyamán akadtak kisebb rövidzárlatok mindkét félnél, a vendégek többet is cseréltek, viszont a Vegyész győzelme ezen a késő délutánon nem forgott veszélyben (25-18, 3-0).

A Vegyész legközelebb csütörtökön lép pályára, akkor a Kecskeméti RC lesz az ellenfele az alapszakasz utolsó fordulójában.

Fotó: vrck.hu

 

További híreink

Közlemény a megyei könyvtár zárvatartásáról

Dátum: 2021. márc 05. 12:06

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel 2021. március 8-tól szünetelteti minden szolgáltatását.

Rendkívüli hír – Szigorodnak a korlátozások

Dátum: 2021. márc 04. 16:05

A kormány döntése értelmében újabb szigorításokat vezetnek be az országban. Március 8-tól április 7-ig bezárják az óvodákat és az iskolákat, március 22-ig bezárnak az üzletek és minden szolgáltatás szünetel. Kazincbarcikán már március 5-től kötelező a közterületeken a maszkviselés.

Vonzónak találja több gyorséttermi lánc is Kazincbarcikát

Dátum: 2021. márc 04. 13:12

A tervek szerint egy gyorséttermi lánc települhet Kazincbarcikára. A napokban felkapott hír futótűzként terjedt a közösségi média oldalain. A gyorséttermi lánc által favorizált Móricz Zsigmond téri zöld területet Kazincbarcika Város Önkormányzata nem fogadta el helyszínnek, így a további egyeztetések eredményeként a Jószerencsét úti használaton kívüli nyilvános wc területén valósulhat meg a beruházás.

Hahó, könyvtár(s)ak – készüljetek!

Dátum: 2021. márc 03. 13:32

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk