https://kolorline.hu/Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen lépett pályára március 7-én, vasárnap a K&H Magyar Kupa bronzmeccsén. A találkozón a Vegyész két szoros és egy sima játszmában győzte le a Kecskemét csapatát, ezzel megszerezve a K&H Magyar Kupa harmadik helyét.

A Vegyész kezdte jobban a találkozót. Hathoz érve már három ponttal ment a csapat. A pályaválasztó kecskemétiek 7-11-nél ki is kérték első idejüket. Toronyai Miklós 16-20-nál kérte ki első idejét. Argilagos vezérletével zárkózott a KRC (19-22, 21-22), így ki is kérte második idejét a Kazincbarcika, Ciupa hátára vette övéit – előbb ütésből, aztán blokkból, majd ismét támadásból szerzett pontot (22-25, 0-1).

Juhász jó sáncával indult a második szett, majd hiába a szép VRCK-megoldások, a Kecskemét a meccs folyamán először előnybe került (5-4). El is kapták a fonalat a kék mezesek (9-5). Toronyai időt kért. Kapaszkodniuk kellett Dudás Tamáséknak (12-9), a KRC ugyanis sokkal eredményesebben ütötte be a labdáit. 16-nál érte be ellenfelét a Kazincbarcika, majd azzal a lendülettel át is vette a vezetést. Két gyors pontot szereztek Krupánszki Olivérék, erre Toronyai időkéréssel választolt (20-21). A vezető edzőnek sikerült megnyugtatni a játékosokat, hiszen a végén Árva beütötte a második játszmalabdát (23-25, 0-2).

Kecskeméti pontokkal indult a harmadik felvonás. Az előny alig egy perc alatt el is olvadt (7-7), hiszen 9-nél már Ciupáék mentek eggyel. Mihalj átüthetetlen volt (8-12), Páez remekül osztotta a labdákat. Megduplázta előnyét a VRCK (8-16). A végén óriási különbség alakult ki a felek között, így Toronyai a fiatal játékosainak is lehetőséget tudott adni. Végül magabiztos teljesítménnyel a Vegyész megszerezte a bronzérmet (14-25, 0-3).

Forrás: vrck.hu
Fotó: Kovács Loretta/vrck.hu

További híreink

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk