https://kolorline.hu/Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen lépett pályára március 7-én, vasárnap a K&H Magyar Kupa bronzmeccsén. A találkozón a Vegyész két szoros és egy sima játszmában győzte le a Kecskemét csapatát, ezzel megszerezve a K&H Magyar Kupa harmadik helyét.

A Vegyész kezdte jobban a találkozót. Hathoz érve már három ponttal ment a csapat. A pályaválasztó kecskemétiek 7-11-nél ki is kérték első idejüket. Toronyai Miklós 16-20-nál kérte ki első idejét. Argilagos vezérletével zárkózott a KRC (19-22, 21-22), így ki is kérte második idejét a Kazincbarcika, Ciupa hátára vette övéit – előbb ütésből, aztán blokkból, majd ismét támadásból szerzett pontot (22-25, 0-1).

Juhász jó sáncával indult a második szett, majd hiába a szép VRCK-megoldások, a Kecskemét a meccs folyamán először előnybe került (5-4). El is kapták a fonalat a kék mezesek (9-5). Toronyai időt kért. Kapaszkodniuk kellett Dudás Tamáséknak (12-9), a KRC ugyanis sokkal eredményesebben ütötte be a labdáit. 16-nál érte be ellenfelét a Kazincbarcika, majd azzal a lendülettel át is vette a vezetést. Két gyors pontot szereztek Krupánszki Olivérék, erre Toronyai időkéréssel választolt (20-21). A vezető edzőnek sikerült megnyugtatni a játékosokat, hiszen a végén Árva beütötte a második játszmalabdát (23-25, 0-2).

Kecskeméti pontokkal indult a harmadik felvonás. Az előny alig egy perc alatt el is olvadt (7-7), hiszen 9-nél már Ciupáék mentek eggyel. Mihalj átüthetetlen volt (8-12), Páez remekül osztotta a labdákat. Megduplázta előnyét a VRCK (8-16). A végén óriási különbség alakult ki a felek között, így Toronyai a fiatal játékosainak is lehetőséget tudott adni. Végül magabiztos teljesítménnyel a Vegyész megszerezte a bronzérmet (14-25, 0-3).

Forrás: vrck.hu
Fotó: Kovács Loretta/vrck.hu

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk