https://kolorline.hu/Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Bronzérmes a Vegyész RC Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen lépett pályára március 7-én, vasárnap a K&H Magyar Kupa bronzmeccsén. A találkozón a Vegyész két szoros és egy sima játszmában győzte le a Kecskemét csapatát, ezzel megszerezve a K&H Magyar Kupa harmadik helyét.

A Vegyész kezdte jobban a találkozót. Hathoz érve már három ponttal ment a csapat. A pályaválasztó kecskemétiek 7-11-nél ki is kérték első idejüket. Toronyai Miklós 16-20-nál kérte ki első idejét. Argilagos vezérletével zárkózott a KRC (19-22, 21-22), így ki is kérte második idejét a Kazincbarcika, Ciupa hátára vette övéit – előbb ütésből, aztán blokkból, majd ismét támadásból szerzett pontot (22-25, 0-1).

Juhász jó sáncával indult a második szett, majd hiába a szép VRCK-megoldások, a Kecskemét a meccs folyamán először előnybe került (5-4). El is kapták a fonalat a kék mezesek (9-5). Toronyai időt kért. Kapaszkodniuk kellett Dudás Tamáséknak (12-9), a KRC ugyanis sokkal eredményesebben ütötte be a labdáit. 16-nál érte be ellenfelét a Kazincbarcika, majd azzal a lendülettel át is vette a vezetést. Két gyors pontot szereztek Krupánszki Olivérék, erre Toronyai időkéréssel választolt (20-21). A vezető edzőnek sikerült megnyugtatni a játékosokat, hiszen a végén Árva beütötte a második játszmalabdát (23-25, 0-2).

Kecskeméti pontokkal indult a harmadik felvonás. Az előny alig egy perc alatt el is olvadt (7-7), hiszen 9-nél már Ciupáék mentek eggyel. Mihalj átüthetetlen volt (8-12), Páez remekül osztotta a labdákat. Megduplázta előnyét a VRCK (8-16). A végén óriási különbség alakult ki a felek között, így Toronyai a fiatal játékosainak is lehetőséget tudott adni. Végül magabiztos teljesítménnyel a Vegyész megszerezte a bronzérmet (14-25, 0-3).

Forrás: vrck.hu
Fotó: Kovács Loretta/vrck.hu

További híreink

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

Idén is pályázhatnak támogatásra a kazincbarcikai vállalkozások — KolorFund 2024

Dátum: 2024. márc 26. 17:00

Zárt ülésen döntött március 25-én Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete arról, hogy idén is segítséget nyújtanak a helyi cégeknek. A KolorFund vissza nem térítendő támogatást kínál a pályázaton megfelelő mikro- és kisvállalkozások számára.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk