https://kolorline.hu/Nyert a Kolorcity Kazincbarcika SC

Nyert a Kolorcity Kazincbarcika SC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Merkantil Bank Liga huszonnyolcadik fordulójában a szintén kiesés ellen küzdő, DEAC csapatát fogadták a kék-sárgák március 7-én, vasárnap. A bajnoki mérkőzést a Kolorcity Kazincbarciky SC csapata 3:1-es győzelemmel zárta.

A Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap kora délután DEAC ellen lépett pályára a Kolorcity Arénában. A csapat új edzői stábbal vágott neki a mérkőzésnek, hiszen Pacsi Bálint pénteki távozását követően ideiglenesen Dzurják József és Koszta Péter irányítják az együttest.

A találkozó első félidejének tizenkilencedik percében szerezte meg a vezetést a Barcika, hiszen szép hazai összjátékot követően Toma György talált a kapuba. A félidő végén szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, amit Sándor Tamás végzett el, lövése azonban magasan Horváth kapuja felett száll el. A második félidő elején újabb gólt szerzett a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata. A negyvenhatodik percben Takács Tamás paszolt a középen érkező Oldalnak, aki nem hibázott. A hatvanadik percben szépített a DEAC csapata. Mikló a tizenhatoson belül szabálytalanul szerelt, így a játékvezető büntetőt ítél a DEAC-nak, amit Sidibe higgadtan értékesíteni tudott. A mérkőzés végéhez közeledve újabb gólt szerzett a Barcika, Toma György duplázott.

- Szerintem egy bátor játékot játszottunk hazai pályán. Megpróbáltuk az ellenfelet letámadni a saját térfelén. A tizenegyesig kapura sem nagyon rúgtak. Ott csináltunk egy butaságot. Utána benne volt sajnos, hogy akár újabb gólt is kaphatunk, de egy nagyon jó labdaszerzés után Toma Gyuri bebiztosította a győzelmet, úgyhogy azt gondolom, hogy a pályán látottak alapján teljesen megérdemelten nyertünk – árulta el Koszta Péter asszisztens edző.

A Kolorcity Kazincbarcika SC március 10-én itthon fogadják a Soroksár csapatát. A mérkőzés élőben szerdán 14:30-tól tekinthető meg a KolorTV csatornáján, a Kolor TV youtube csatornáján és a KBSC youtube csatornáján.

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk