https://kolorline.hu/Extraliga-elődöntő: ismét nyert a Pénzügyőr SE

Extraliga-elődöntő: ismét nyert a Pénzügyőr SE

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda Extraliga elődöntőjének második mérkőzésén március 24-én a Pénzügyőr SE csapatát fogadta a Vegyész RC Kazincbarcika. A kék-sárgák az elveszített első budapesti találkozó után győzelemre készültek. A találkozón azonban nem sok esélye volt a házigazdáknak, hiszen végig a fővárosiak akarata érvényesült.

A bajnokságban és a Magyar kupában ebben az idényben összességében már a hatodik mérkőzését játszotta a két csapat. A Kazincbarcika eddigi mindössze egyszer tudott nyerni, valamint legutóbb ugyan 2-0-ra vezettek mégis vereséggel távoztak a fővárosból.

A március 24-ei mérkőzésen az első két pontot a hazaiak szerezték, de gyorsan lendületbe jött a budapesti csapat és egyenlített, majd 3 pontos vezetésre tett szert. 8-8-nál még felzárkóztak a házigazdák, de a folytatásban sok hibával játszottak, amit a Pénzügyőr kihasznált és 25-20-ra megnyerte az első játszmát.

A második szett elején 9-9-nél, már időt kellett kérnie Toronyai Miklósnak, ám csapata továbbra sem játszott pontosan, így nem csökkent a két csapat közti különbség. A hajrához érve Kovács rontott el egy támadást és ekkor egy pontra feljött a Vegyész. Az izgalmas végjátékot azonban jobban bírták a fővárosiak. A Pénzügyőr 25-22-re hozta a játszmát.

A harmadik felvonás első pontját a hazaiak szerezték, de ezt követően a vendégek négyszer voltak eredményesek, és uralták ezt a szettet is. Toronyai Miklós a most haloványan játszó Árva helyett Bibókot küldte a pályára és úgy tűnt magára talált a Barcika, hiszen felzárkózott 10-8-ra. A folytatás azonban nem hozta meg a várt fordulatot, a fővárosiak nem játszottak káprázatosan mégis eredményesebbek voltak, mint a kék-sárgák és végül 25-17-re nyerték a szettet, illetve 3-0-ra a mérkőzést.

A három győzelemig tartó elődöntőben így a Pénzügyőr 2-0-ra vezet és ha a pénteki hazai meccsen is győz, akkor bejut a bajnoki döntőbe. Ha megtörténne a csodával felérő barcikai siker, akkor a negyedik mérkőzésre a borsodi városban kerülne sor március 29-én hétfőn.

Fotó: vrck.hu

 

További híreink

Kitüntetések Kazincbarcikán a rendőrség napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 30. 07:11

Az április 24-i rendőrség napja alkalmából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon elismerő okleveleket adott át Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere Barnóczki Rolandnak és Andó Lászlónak. Ezen kívül Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közbiztonságáért díjban részesült a miskolci Vármegyeházán tartott közgyűlésen Juhász József Zoltán rendőr alezredes.

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk