https://kolorline.hu/Szabadtéri frissítőpontot helyeztek ki

Szabadtéri frissítőpontot helyeztek ki

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Úgynevezett szabadtéri frissítőpontot helyeztek el Kazincbarcikán szerda délután a sportolóknak. Az országos szinten elindult kezdeményezéshez Kolorcity is csatlakozott. A frissítőpont a futás és kerékpározás szerelmeseinek kedvez online fizetési lehetőséggel a mindennapi sporttevékenységek és versenyekre való felkészülések során.

A székesfehérvári triatlonos házaspár a szabadtéri edzéseik során többször tapasztalta, hogy a frissítés a megfelelő energiapótlás nem mindenhol megoldott. Ebből kiindulva egy szabadtéri frisstőpont ötletét valósította meg a Ignáczy Rita és férje Iker Gusztáv, bár még csak tesztüzemmel működnek a szabadtéri oázisok. Az országos kezdeményezés ötödik helyszíne Kazincbarcika lett. A kihelyezett doboz alapvető ásványvízen, müzliszeleten, illetve gyümölcspüréken kívül apró figyelmességeket is rejt, mint például papírzsebkendő, sebtapasz és kézfertőtlenítő. A sportolók a gyors frissítést követően a tevékenységüket tovább tudják folytatni és az otthonukból online fizethetik ki a választott termékeket. Elsődleges céljuk Székesfehérvár és környékének a segítése volt, de ötletük nagy népszerűségnek örvend, így már országos szinten érkeztek hozzájuk megkeresések. Az alapkonstrukciójukat folyamatosan a használók ajánlásai szerint szeretnék formálni és fejleszteni.

A nem mindennapi kezdeményezés most már Kazincbarcikán is elérhető a futók és kerékpározók által jól megközelíthető helyen a Jószerencsét út és a Mátyás király út kereszteződésnél.

– A futókkal könnyedén előfordulhat, hogy túltervezik a futásukat és esetleg kevés frissítővel, illetve frissítő nélkül indulnak el egy városi körnek. Ezzel a ponttal a frissítés fontosságára is szeretnénk a figyelmet felhívni. A kihelyezés során az oázis biztonságára is figyelni kellett, hiszen egy becsületkasszás megoldással, „fogyaszd itt és fizesd otthon” elven működik a szabadtéri frissítőpont – emelte ki Viszoczky Sándor- a TriKolor Sportegyesület elnöke.

A tervek között szerepel a terepfutók által előnyben részesített erdei útvonalra való láda kihelyezése is.

 

További híreink

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk