https://kolorline.hu/Április 7-ig érvényesek a bérletek

Április 7-ig érvényesek a bérletek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a VOLÁNBUSZ Zrt. Forgalmi és Kereskedelmi Igazgatósága az alábbi döntést hozta:

A jelen pandémiás veszélyhelyzetre, a digitális oktatási rendre történő átállásra, továbbá a húsvéti ünnep körüli munkaszüneti napok elhelyezkedésére tekintettel, a jegypénztárak túlterheltségének elkerülése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium, mint a helyközi autóbuszjáratok megrendelője, a helyközi (országos, regionális és elővárosi) személyszállítási közszolgáltatások vonatkozásában – társaságuk kezdeményezésére – hozzájárult ahhoz, hogy a 2021. március havi helyközi, valamint a 2021. március II. félhavi helyközi dolgozó- és tanulóbérletek érvényessége 2021. április 7-én 23:59 óráig meghosszabbításra kerüljön.

Társaságuk a helyközi közlekedésben a Minisztérium által engedélyezett bérlet érvénytartam meghosszabbítást a Volánbusz Zrt. által helyi közlekedéssel ellátott települések helyi közlekedésére vonatkozóan is azonos feltételekkel alkalmazni javasolja, ami azt jelenti, hogy a helyi autóbuszjáratokra érvényes 2021. március havi és II. félhavi teljes árú, tanuló és nyugdíjas bérletek 2021. április 7-én 23:59 óráig érvényesek legyenek utazásra.

Tisztelettel:
Szitka Péter polgármester

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk