https://kolorline.hu/Klímaadaptációs kérdőív a lakosság számára

Klímaadaptációs kérdőív a lakosság számára

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Napjainkra a kutatók egyetértenek abban, hogy a klímaváltozás jórészt emberi eredetű és sokan hangsúlyozzák, hogy hamarosan elérjük, vagy már el is értük azt a pontot, amikor visszafordíthatatlanná válik. Vagyis szükségszerűvé válik, hogy a változó klíma negatív hatásaihoz mi emberek minél jobban és gyorsabban tudjunk alkalmazkodni. A klímaadaptáció az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást jelenti. A hatékony klímaadaptáció alapja a víz.

A kérdőív célja, hogy felmérje, hogy a lakosság mennyire ismeri a klímaváltozás okozta problémákat és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás lehetőségeit.

A kérdőív 13 kérdést tartalmaz, kitöltése 8-10 percnél többet nem vesz igénybe.

https://forms.gle/1PJTUi8ryGScBXg67

További híreink

Megszűnik a 22 eurós áfamentességi értékhatár

Dátum: 2021. ápr 17. 07:40

2021. július 1-jén az Európai Unióban megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége, 150 eurós értékig azonban a termékek behozatala továbbra is vámmentes marad. A Magyar Posta automatikus vámeljárással készül a jogszabályi változásra.

Újra nyitnak a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái

Dátum: 2021. ápr 17. 07:37

A BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodái 2021. április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra fogadják ügyfeleinket, illetve ugyanezen időponttól a házhoz menő lomtalanítás megrendelése ismét elérhető.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 16.

Dátum: 2021. ápr 16. 18:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Újra nyitnak a bölcsődék, az óvodák és az iskolák – Kazincbarcika Város Önkormányzata minden intézményi dolgozónak FFP2-es maszkot biztosít!

Dátum: 2021. ápr 16. 15:30

Kazincbarcika Város Önkormányzata a pedagógusok, a munkatársak és a gyermekek fokozott védelme érdekében az intézményi dolgozóknak összesen 1000 db FFP2-es maszkot biztosít, emellett kézfertőtlenítőszerekkel is segíti a higiéniai szabályok szigorú betartását.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk