https://kolorline.hu/Polgármesteri elismerést kapott Sztari Szabolcs tűzoltó főtörzsőrmester

Polgármesteri elismerést kapott Sztari Szabolcs tűzoltó főtörzsőrmester

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Tűzoltók Napja alkalmából Kazincbarcika Város Önkormányzata 800 000 forinttal támogatta a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot május 6-án. Szintén ebből az alkalomból vette át Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Sztari Szabolcs, tűzoltó főtörzsőrmester Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől.

Kazincbarcika Város Önkormányzata a korábbi években is segítséget nyújtott a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságnak, a támogatást a vonulós állomány szolgálati minőségének javítására fordították, a hálóhelyiségek berendezését korszerűsítették, valamint a klimatizált helyiségeket bővítették. Idén Kazincbarcika Város Önkormányzata további 800 000 Ft-tal járult hozzá a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság munkájához.

tűzoltók
Fotók: Bartók Bence

Sztari Szabolcsot 2008. október 6-án nevezték ki a Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába vonulós tűzoltó beosztásba. A hivatásos szolgálatba állásától kezdve feladatait példamutatóan, becsülettel végzi. Szakmai ismerete, jártassága kiváló, elméleti és gyakorlati tudását folyamatosan fejleszti. A beosztásával járó feladatait kiemelkedő pontossággal, szakmaisággal látja el, szorgalma átlag feletti. Tűzoltói pályafutása alatt több kiemelt tűzesetnél, műszaki mentésnél volt jelen.
Sztari Szabolcs a felszerelése óta eltelt közel 13 év alatt folyamatosan kiváló teljesítményt nyújt, szakmai és magánélete egyaránt példaértékű. Saját elhatározásból és szakmai elöljárói ajánlása alapján szakmai ismereteit folyamatosan bővíti, így a szolgálati csoport tevékenységének meghatározó tagjává vált. A testülethez való kötődése kimagasló mind szolgálatban, mind szolgálaton kívül.

 

További híreink

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk