https://kolorline.hu/Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Újra nézők előtt játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vasárnap nézők előtt rendezik meg a Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr labdarúgó mérkőzést.

Négymillió beoltott állampolgárt követően múlt hét szombaton az újranyitás újabb lépésének részeként a stadionok és a futballpályák kapui is megnyíltak. Így a jelenleg is hatályos Kormányrendelet (194/2021. (IV.26.) értelmében a május 9-ei, vasárnapi 17:00 órakor kezdődő Kolorcity Kazincbarcika SC - Gyirmót FC Győr mérkőzést is nézők előtt rendezik meg.
A mérkőzésen a koronavírus ellen védett személy, valamint annak felügyelete alatt álló tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt!
A Gyirmót FC Győr elleni találkozó ingyenes regisztrációs jeggyel látogatható! Regisztrációs jegy váltására elővételben nincs lehetőség! A KolorCity Aréna jegypénztárai vasárnap a mérkőzés kezdete előtt három órával, azaz 14:00 órakor nyitnak, kapunyitás 16:00 órakor.
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik a beléptetéskor. A védettségi igazolványt (6 éves kor feletti és 18 év alatti személy esetében személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem!
Amennyiben a klub a belépéskor a védettség tényét nem ellenőrzi, súlyos bírságra számíthat, illetve stadionbezárással is sújtható!
A védettségi igazolvány közokirat, tehát a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására, a közokiratra vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.
A maszkhasználat a jogszabályok értelmében a lelátókon belül nem kötelező, a stadionon kívül és a személyes jegyvásárlásnál azonban igen, ezért a klubvezetés kéri a szurkolókat, hogy vegyék fel a maszkot!

További híreink

Véradás az Egressyben

Dátum: 2021. jún 23. 14:29

A Magyar Vöröskereszt véradást szervez Kazincbarcikán, az Egressy Béni Művelődési Központban június 28-án, hétfőn 9:00 és 17:00 óra között.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk