https://kolorline.hu/A KolorTV új műsora – B4-ek Híradó

A KolorTV új műsora – B4-ek Híradó

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újra jelentkezik május 14-én a KolorTV, az Ózdi Városi Televízió, a Tisza TV, valamint az Encsi Televízó B4-ek Híradóval este 18.00 órától, amely 4 Borsod megyei település: Kazincbarcika, Ózd , Tiszaújváros és Encs aktuális híreit foglalja össze.

A B4-ek Híradó tartalmából

Encs:
A településen 180 ember kapta meg a koronavírus elleni vakcinát a mobil oltópontokon, „Talpra Magyar!” címmel futó kihívást szervezett az Encsi Egészségfejlesztési Iroda, valamint rendhagyó módon köszöntötték az édesanyákat.

Tiszaújváros:
Újraindult a jelenléti oktatás a gimnáziumokban és az általános iskola felső tagozatán Tiszaújvárosban is, valamint új, interaktív játszótér is épült. A játékelem a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítvány támogatásával valósult meg.
Két meccs, két győzelem a sportcentrumban a hétvégi kosárlabda regionális viadalon. Négy régió bajnok csapata mérkőzött kadett korosztályban az országos döntőbe jutásért  A Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK U-16-os együttese magabiztos játékkal jutott a fináléba.

Ózd:
Több munkagéppel is bővült az Ózdi Városüzemeltető Intézmény eszközparkja, valamint a járdákra felfestett feliratokkal figyelmeztetik körültekintésre a gyalogosokat a településen. A Nézz Fel! szlogen az önkormányzat és a baleset-megelőzési bizottság együttműködésével kerül a zebrák környékére.
Júniusban kezdődhet a McDonalds ózdi éttermének építkezése. Az egység a tervek szerint még idén év végén megnyitja kapuit a vásárlók előtt. Janiczak Dávid polgármester a helyszínen egyeztetett az étteremlánc képviselőivel. Még tavaly ősszel született döntés arról, hogy Ózdra települ a McDonalds, a területvásárlásról szóló szerződést októberben írták alá. Ennek értelmében az atomiumos körforgalom mellett található kutyafuttató területe ad majd otthont az étteremnek. A komplexum McDrive-ot, parkolót és játszóteret is tartalmaz majd. A tervek szerint mintegy hetven főt foglalkoztatnának.

Kazincbarcika:
Jeles napokat tartottak Kazincbarcikán. A koronavírus-járványra való tekintettel, idén szűk keretek között köszöntötték a kitüntetett személyeket. Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester számos elismerő oklevelet és kitüntető díjat adott át, a közbiztonságért nyújtott kiemelkedő munkáért, Szent Flórián napján, a tűzoltók napja alkalmából, a magyar sport napja alkalmából és a magyar mentők napja alkalmából.

További híreink

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk