https://kolorline.hu/Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Art Kft. idén nyáron hat héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a táborok ideje alatt minden aktuális korlátozást és szabályt betartsanak, illetve különös figyelmet fordítanak a higiéniára.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi napközis jellegű táborait a Barcika Art Kft. A gyermekek kézműves, szabadidős, sport-, színjátszó, élmény- és médiatáboron vehetnek részt.

BETELT! A kézműves táborok ideje június 21-25., valamint augusztus 23-27. A tábor célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat.

Hagyományteremtő szándékkal a július 5-9. között idén először meghirdetett médiatáborra 12-17 év közötti fiatalokat várnak a szervezők. A foglalkozások alatt a résztvevők megismerkedhetnek a fotózás, a hírszerkesztés, valamint az operatőri munka alapjaival.

BETELT! Július 12-16. között ismét lesz sporttábor, amit elsősorban azoknak ajánlanak a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására.

BETELT! Az élménytábor ideje július 19-23., ahol öt teljes napig a játék, a közösség, az új kalandok és önmagunk megismerése a cél.

Július 26-30. között színjátszó tábor vár a gyermekekre, ahol fontos szempont a színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése a táborozókkal.

A táborokban háromszori étkezést biztosítunk a gyermekek számára, jelentkezni június 1-jétől a jelentkezési lap kitöltésével, valamint a részvételi díj befizetésével a Mezey István Művészeti Központ portáján, információs pultjánál tudnak majd a szülők – árulta el Ursutzné Blága Krisztina, a Gyermekek Háza-Kézművesház egységvezetője.

Jelentkezési lap letölthető: ITT

Kölyöktábor

További híreink

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Dátum: 2024. ápr 21. 17:50

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk