https://kolorline.hu/Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Art Kft. idén nyáron hat héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a táborok ideje alatt minden aktuális korlátozást és szabályt betartsanak, illetve különös figyelmet fordítanak a higiéniára.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi napközis jellegű táborait a Barcika Art Kft. A gyermekek kézműves, szabadidős, sport-, színjátszó, élmény- és médiatáboron vehetnek részt.

BETELT! A kézműves táborok ideje június 21-25., valamint augusztus 23-27. A tábor célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat.

Hagyományteremtő szándékkal a július 5-9. között idén először meghirdetett médiatáborra 12-17 év közötti fiatalokat várnak a szervezők. A foglalkozások alatt a résztvevők megismerkedhetnek a fotózás, a hírszerkesztés, valamint az operatőri munka alapjaival.

BETELT! Július 12-16. között ismét lesz sporttábor, amit elsősorban azoknak ajánlanak a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására.

BETELT! Az élménytábor ideje július 19-23., ahol öt teljes napig a játék, a közösség, az új kalandok és önmagunk megismerése a cél.

Július 26-30. között színjátszó tábor vár a gyermekekre, ahol fontos szempont a színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése a táborozókkal.

A táborokban háromszori étkezést biztosítunk a gyermekek számára, jelentkezni június 1-jétől a jelentkezési lap kitöltésével, valamint a részvételi díj befizetésével a Mezey István Művészeti Központ portáján, információs pultjánál tudnak majd a szülők – árulta el Ursutzné Blága Krisztina, a Gyermekek Háza-Kézművesház egységvezetője.

Jelentkezési lap letölthető: ITT

Kölyöktábor

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk