https://kolorline.hu/Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Idén is vár a Kolor Kölyöktábor

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Art Kft. idén nyáron hat héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a táborok ideje alatt minden aktuális korlátozást és szabályt betartsanak, illetve különös figyelmet fordítanak a higiéniára.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi napközis jellegű táborait a Barcika Art Kft. A gyermekek kézműves, szabadidős, sport-, színjátszó, élmény- és médiatáboron vehetnek részt.

BETELT! A kézműves táborok ideje június 21-25., valamint augusztus 23-27. A tábor célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat.

Hagyományteremtő szándékkal a július 5-9. között idén először meghirdetett médiatáborra 12-17 év közötti fiatalokat várnak a szervezők. A foglalkozások alatt a résztvevők megismerkedhetnek a fotózás, a hírszerkesztés, valamint az operatőri munka alapjaival.

BETELT! Július 12-16. között ismét lesz sporttábor, amit elsősorban azoknak ajánlanak a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására.

BETELT! Az élménytábor ideje július 19-23., ahol öt teljes napig a játék, a közösség, az új kalandok és önmagunk megismerése a cél.

Július 26-30. között színjátszó tábor vár a gyermekekre, ahol fontos szempont a színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése a táborozókkal.

A táborokban háromszori étkezést biztosítunk a gyermekek számára, jelentkezni június 1-jétől a jelentkezési lap kitöltésével, valamint a részvételi díj befizetésével a Mezey István Művészeti Központ portáján, információs pultjánál tudnak majd a szülők – árulta el Ursutzné Blága Krisztina, a Gyermekek Háza-Kézművesház egységvezetője.

Jelentkezési lap letölthető: ITT

Kölyöktábor

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk