https://kolorline.hu/Hamarosan kezdetét veszi a nyári szünet a kazincbarcikai óvodákban

Hamarosan kezdetét veszi a nyári szünet a kazincbarcikai óvodákban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már készülnek a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban a nyári zárva-nyitva tartásra. Június 28-tól augusztus 19-ig tartanak zárva a tagintézmények, de természetesen ügyeletet biztosítanak a gyermekek számára.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményei a nyári zárva tartás alatt is fogadja majd azokat a gyermekeket, akiknek a szülei másképp nem tudják megoldani a felügyeletet. Egyszerre három óvoda fog nyitva, illetve három zárva tartani. A Székhely Óvoda, a Mesevár Tagóvoda és a Százszorszép Tagóvoda június 28-tól július 23-ig tart zárva, a Nefelejcs Tagóvoda, a Napsugár Tagóvoda és a Füzike Tagóvoda pedig július 26-tól egészen augusztus 19-ig tart zárva. Előzetes szülői megkeresés alapján folyamatban van azon gyermekek beosztása, akiknek szükséges a felügyelete. A zárva tartó intézményekben megtörténnek a nyári karbantartási és nagytakarítási munkálatok.

- A gyerekek nyáron sem csak éppen kint vannak az udvaron, hanem tényleg játszanak, fejlődnek, tevékenykednek. Nagy lehetőség ez az egymással való ismerkedésre, a közösségek további alakítására – árulta el Horváthné Geleta Mária a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője.

Az intézményekben már elkezdődtek az évzárók, ballagások, amiket minden tagintézményben csoportonként, a szabadban szerveznek meg a hozzátartozók, szülők jelenlétében. Az ünnepségek jövőhét hétvégével zárulnak.

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda tervezett nyári szünete július 5-23-ig tart, de ügyeleti gyermekfelügyeletre itt is van lehetőség. Az Eszterlánc Óvodában június 28-tól augusztus 19-ig tart a nyári szünet, viszont akinek gyermekfelügyeletre van szüksége, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák kijelölt intézményébe viheti majd gyermekét.

 

További híreink

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

Frissül a vízijáték repertoárja

Dátum: 2024. aug 03. 12:05

Néhány héttel ezelőtt Szitka Péter polgármester felhívást tett közzé, amelyben a városlakók javaslatait várta újabb dalokra, hogy a friss dallamok emeljék a vízijáték-show élményét. Az eredmény megszületett, így a Kolorfesztivál nyitónapjától 4 zeneszámmal bővül a repertoár.

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk