https://kolorline.hu/Újra nyitva a Kazincbarcikai Fedett uszoda

Újra nyitva a Kazincbarcikai Fedett uszoda

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Május 26-án nyitott ki újra a Kazincbarcikai Fedett Uszoda. A sportlétesítmény a nagyközönség számára, hétköznapokon 08:00 órától 18:00 óráig, szombaton és vasárnap pedig 14:00 órától 20:00 óráig tart nyitva. Fontos, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható a létesítmény!

Ismét nyitva a Kazincbarcikai Fedett Uszoda. A nyitást megelőzően megtörtént a medencék vízcseréje, elvégzték az általános karbantartási, takarítási, illetve fertőtlenítési munkálatokat is. A szakemberek mindent megtettek annak érdekében, hogy megteremtsék a biztonságos úszás feltételeit a közönségnek is.

- Megtörtént az uszoda technikai átállása, felkészültünk a vendégek fogadására. A belépés feltételei központi intézkedésként kerültek meghatározásra. Ebben leírásra került, hogy az ügyféltérben maszkot kell viselni, a kézfertőtlenítőt mi biztosítjuk, amikor valaki az öltözőtérbe lép, onnantól már a maszkot nem kell hordania. A belépés feltétele, hogy védettségi igazolvánnyal tud a vendég belépni hozzánk közönségúszásra, de a sportolók azok szervezett úszásoktatásra, vagy az igazolt versenyzők edzéslátogatásra a szokásos, illetve a meghirdetett időpontban megjelenhetnek nálunk - mondta Halász Béla a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály osztályvezetője.

A belépés során a védettségi igazolvány mellett szükséges felmutatni a személyazonosító igazolványt vagy útlevelet, illetve a 18. életévet be nem töltött, de a 6. életévét betöltött személy esetében a diákigazolványt.

Ha a látogató a versenyszerű sportolói minőséget igazoló dokumentumot, vagy a koronavírus elleni védettséget, vagy az életkorát, vagy a testnevelés óra, sportszakkör vagy sportoktatás tényét nem igazolja akkor az uszodába való belépést megtagadhatják, vagy a látogatás megkezdését megakadályozhatják.

Halász Béla azt is hozzátette, hogy jelen pillanatban a verseny sportolók edzenek az uszodában, az úszásoktatások előkészítése folyamatban van, amiknek az időpontjait a későbbiekben fogják közzé tenni az elérhető felületeiken.

 

További híreink

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk