https://kolorline.hu/Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Ismét nyári diákmunka Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az önkormányzat által szervezett diákmunkára leginkább a 16-25 év közötti tanulók jelentkezését várják. Jelentkezni e-mailben és személyesen lehet, az első körben július 1-től július 31-ig, illetve második körben az augusztus 1-jétől augusztus 31-ig tartó munkára. Nemcsak a Polgármesteri Hivatalban van lehetőség dolgozni, hanem a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ és a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményeiben, valamint az Egressy Béni Városi Könyvtárban is.

A diákoknak heti 30 órát, átlag napi 6 órát kell dolgozniuk. A munkaközi szünet naponta 30 perc, továbbá a hónapra 2 nap szabadság jár nekik. A fiatalok adminisztrációs tevékenységet láthatnak el, valamint a városüzemeltetési feladatokhoz kapcsolódó munkálatok során végezhetnek zöldfelület-karbantartási, köztisztasági, közrendi könnyű fizikai munkát, illetve részt vehetnek vízosztásban és segédkezhetnek dajkai és könyvtárosi teendőkben.
Az önkormányzat által szervezett nyári diákmunka alatt, minden helyszínen igyekeznek olyan feladatokat adni a tanulók számára, amelyeket esetleg később a felnőttkori életben és a munkájuk során is hasznosítani tudnak majd. Megismerik a munkafolyamatokat, képet kapnak az önkormányzati munkáról, a közigazgatás működéséről, és átérezhetik a munkával járó kötöttségeket, ami mindenképpen hasznos tapasztalat lehet számukra.
Jelentkezni a szitka.peter@kazincbarcika.hu e-mail-címen, vagy a Polgármesteri Hivatal 106-os irodájában név, lakcím, születési hely és idő, valamint a telefonszám megadásával lehet június 21-én 12 óráig.

Feltételek:
- kazincbarcikai lakhely
- 16-25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszony
- regisztráció június 15-től a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Munkaügyi Központ)

További híreink

Véradás az Egressyben

Dátum: 2021. jún 23. 14:29

A Magyar Vöröskereszt véradást szervez Kazincbarcikán, az Egressy Béni Művelődési Központban június 28-án, hétfőn 9:00 és 17:00 óra között.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk