https://kolorline.hu/35 éves a Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye

35 éves a Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

35. születésnapját ünnepelte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. A június 10-én tartott eseményen polgármesteri dicséretet, tagintézmény-vezetői dicséretet és megyei főigazgatói elismeréseket adtak át a munkatársaknak.

A kora délután kezdődő jubileumi ünnepségen, dr. Tózsa-Rigóné dr. Nagy Judit, a Miskolci Tankerületi Központ szakmai helyettese köszöntötte a résztvevőket, és kiemelte a pedagógiai szakszolgálat működésének fontosságát.


Fotók: Bartók Bence

Az ünnepségen a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei adtak színvonalas ünnepi műsort, ezt követően vágták fel az intézmény születésnapi tortáját.

- Ez a 35 év egy nagyon jelentős esemény a tagintézmény életében, nagyon sok átalakuláson, fenntartóváltáson mentünk keresztül. Nagy büszkeségünk, hogy a jelenlegi megyei főigazgatóság vezetői Kazincbarcikáról kerültek ki. Az ünnepségen ők is jelen voltak, valamint a régi tagintézményigazgatók is – árulta el Széplaki Ágnes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézmény tagintézmény-igazgatója.

A születésnapi ünnepségen, pedagógusnap alkalmából főigazgatói és igazgatói dicséreteket, illetve polgármesteri dicséretet is adtak át.

Polgármesteri dicséretben részesült Cselei Béláné gyógytestnevelő, megyei főigazgatói elismerést kapott „Pótolhatatlan munkatárs" kategóriában – szintén Cselei Béláné gyógytestnevelő, „Kiemelkedő szakmai munkájáért" kategóriában - Hegyi Dorina Elina logopédus, "Közösségért végzett munkájáért" kategóriában - Lőrincz-Mitró Emese fejlesztőpedagógus, valamint tagintézmény-vezetői dicséretet vehetett át szakmai munkájáért Forgóné Topor Melina fejlesztőpedagógus. A születésnapi rendezvény kötetlen beszélgetéssel zárult.

 

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk