https://kolorline.hu/Szezont zártak az utánpótlás korú focisták

Szezont zártak az utánpótlás korú focisták

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Házi bajnokságot szervezett a Kolorcity Kazincbarcika SC az utánpótlás korú gyerekeknek. A szezonzáró sporteseményen a klub vezetése megköszönte az edzők, valamint a játékosok egész éves munkáját és kitartását. A jó hangulatú délutánon a csapatok oklevelet, sálat, kulcstartót és édességet is kaptak.

A házi bajnokságon több korosztályban is zajlottak a mérkőzések. Az esemény végén Wachter Balázs a klub igazgatója köszönte meg a szülőknek, hogy kitartóan hordták gyermekeiket az edzésekre, valamint az edzők és a játékosok munkáját.
A klub vezetője kiemelte, hogy az év elejéhez képest 35 százalékkal nőtt a gyereklétszám, így már 170-en rúgják a labdát akik csapat és egyéni edzéseken vesznek részt.
A házi bajnokság végén az U17-es csapat átvehette a Magyar Labdarúgó Szövetség kupáját, valamint oklevelet és érmet is kaptak a csapat tagjai. A klub vezetője hozzátette, hogy mind az U17-es és mind az U19-es korosztályban vannak olyan játékosok, akik már edzettek a felnőtt csapattal, így a továbbiakban is kapnak lehetőséget erre, valamint kipróbálhatják magukat az NB3-ban is.

 

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk