https://kolorline.hu/Újraindul az úszásoktatás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Újraindul az úszásoktatás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A gyerekeknek szánt úszótanfolyamok első turnusa június 15-én, kedden kezdődik, kezdő és haladó csoport részvételével.

A Kazincbarcikai Fedett Uszodában zajló úszásoktatásra 5-12 éves gyermekek jelentkezését várják. Kezdő és haladó csoportokban van lehetőség részt venni a 10 alkalmas heti kétszer, kedden és csütörtökön tartott 45 perces órákon.
A jelenlegi szabályozások értelmében az uszodába való belépés a védettségi kártya, és a személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával történik, ez alól azok sem mentesülnek, akik csupán úszásoktatásra kísérik a gyermeket. A belépést követően a felnőtt kísérők az öltözőig mehetnek a gyermekekkel ahol – ha szükséges – segíthetnek az átöltözésben.
A sportlétesítményben való tartózkodás ideje alatt mindenkinek szükséges betartani a Kazincbarcikai Fedett Uszoda jelenleg hatályos járványügyi előírásait.

úszásoktatás

 

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk