https://kolorline.hu/Virtuális kiállítás a könyvtárban

Virtuális kiállítás a könyvtárban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Egressy Béni Városi Könyvtár közel 15 éve ápol jó kapcsolatot Telegdi Ágnes író, természetfotóssal – hasonlóan több más íróhoz.

Telegdi Ágnes már több alkalommal járt a könyvtárban, jellemzően gyermekek részére szervezett találkozókon, könyvbemutatókon, de lenyűgöző előadásmódjának köszönhetően a felnőtteket is rendszeresen elbűvöli. Könyveinek különlegessége, hogy saját fotói illusztrálják és mesélik el történeteit. Így van ez a Barnabás meséi c. sorozatával is, melynek eredeti kellékeit saját maga készítette el, majd fotózta a könyvekhez. Ezeket a darabokat bocsátotta most az Egressy Béni Városi Könyvtár rendelkezésére. A kiállítás 2021. augusztus végéig személyesen is megtekinthető a könyvtár előtti folyosón, valamint virtuális formában a könyvtár Facebook-oldalán.

A könyvtár által augusztus hónapra meghirdetett napközis olvasótáborokban ismét találkozhatnak a résztvevők személyesen is az írónővel, aki a kellékek elkészítéséről is be fog számolni a gyerekeknek. Az írónővel ápolt jó kapcsolat többek között annak is köszönhető, hogy legelső író-olvasó találkozóját a kazincbarcikai könyvtárosok szervezték, kazincbarcikai gyerekeknek.

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk