https://kolorline.hu/Kolorfutás Night – Ne maradj le róla!

Kolorfutás Night – Ne maradj le róla!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már lehet nevezni az idei Kolorfutásra. A sporteseményt a szervezők éjszakai etapokkal, a futás útvonalán pedig különleges látványelemekkel, performanszokkal színesítik. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.

A verseny tervezett időpontja augusztus 21. amikor is egy igazi jó hangulatú esti sportfesztiválon vehetnek részt az érdeklődők. A szervezők több távot is kialakítanak az eddigiekhez képest azért, hogy mindenki megtalálja a maga számára a legalkalmasabbat. Ismét lehetőséget kapnak a gyerekek, hogy részesei lehessenek egy feledhetetlen nagyszabású versenynek. Idén két korcsoportban nevezhetnek a lelkes apróságok. A 4-6 éves korosztály az Ovimaraton távon, a 7-12 éves korosztály pedig a Sulimaraton indulhatnak.

Fuss, hogy segíthess! címmel jótékonysági etap azaz Csillagfutam is színesíti a programot. Szintén újdonság az a 2,5 km-es táv ahol a résztvevők a Csillagfürt EGYMI kazincbarcikai tagintézményének fogyatékkal élő tanulóit támogatják nevezésükkel, ugyanis a teljes befolyt összeget az intézménynek ajánlják fel a szervezők.

A rövidebb távot a 5,25 km-es távot a minimaratont a futni szerető, de még nem kimondottan a teljesítményre és versenyre törekvő hobbifutóknak ajánlják a szervezők. A 10,5 km-es negyedmaraton azoknak ajánlott, akik szeretik a határaikat feszegetni és kacérkodnak a verseny adta izgalmakkal. A rendezők azokra is gondoltak, akik komoly versenyzési tapasztalattal és szándékkal állnak majd a rajtvonalhoz és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dobogó legfelső fokára álljanak. Ők egy 21 km-es félmaratoni távon mérhetik össze erejüket versenytársaikkal.

A nevezésre illetve a nevezési díj befizetésére a www.kolorcity.hu oldalon már van lehetőség. A nevezés befizetés után válik érvényessé. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvétel jogát, a rajtszámot, az egyedi befutó érmet, a frissítéseket, az egészségügyi biztosítást, az ingyenesen letölthető on-line fotókat, valamint a versenybírói felügyeletet.

További híreink

A Szalézi gimisek rendkívüli sikert arattak az István, a király rockopera-feldolgozásukkal

Dátum: 2024. ápr 23. 13:00

Dupla ősbemutatóval debütált a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulóinak István, a király rockeropera-előadása április 16-án, a Don Bosco Sportközpontban. Délelőtt diáktársaiknak, délután a nagyközönségnek adták elő a legendás darabot, kitörő sikerrel a nyomukban.

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk