https://kolorline.hu/Kolorfutás Night – Ne maradj le róla!

Kolorfutás Night – Ne maradj le róla!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már lehet nevezni az idei Kolorfutásra. A sporteseményt a szervezők éjszakai etapokkal, a futás útvonalán pedig különleges látványelemekkel, performanszokkal színesítik. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.

A verseny tervezett időpontja augusztus 21. amikor is egy igazi jó hangulatú esti sportfesztiválon vehetnek részt az érdeklődők. A szervezők több távot is kialakítanak az eddigiekhez képest azért, hogy mindenki megtalálja a maga számára a legalkalmasabbat. Ismét lehetőséget kapnak a gyerekek, hogy részesei lehessenek egy feledhetetlen nagyszabású versenynek. Idén két korcsoportban nevezhetnek a lelkes apróságok. A 4-6 éves korosztály az Ovimaraton távon, a 7-12 éves korosztály pedig a Sulimaraton indulhatnak.

Fuss, hogy segíthess! címmel jótékonysági etap azaz Csillagfutam is színesíti a programot. Szintén újdonság az a 2,5 km-es táv ahol a résztvevők a Csillagfürt EGYMI kazincbarcikai tagintézményének fogyatékkal élő tanulóit támogatják nevezésükkel, ugyanis a teljes befolyt összeget az intézménynek ajánlják fel a szervezők.

A rövidebb távot a 5,25 km-es távot a minimaratont a futni szerető, de még nem kimondottan a teljesítményre és versenyre törekvő hobbifutóknak ajánlják a szervezők. A 10,5 km-es negyedmaraton azoknak ajánlott, akik szeretik a határaikat feszegetni és kacérkodnak a verseny adta izgalmakkal. A rendezők azokra is gondoltak, akik komoly versenyzési tapasztalattal és szándékkal állnak majd a rajtvonalhoz és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dobogó legfelső fokára álljanak. Ők egy 21 km-es félmaratoni távon mérhetik össze erejüket versenytársaikkal.

A nevezésre illetve a nevezési díj befizetésére a www.kolorcity.hu oldalon már van lehetőség. A nevezés befizetés után válik érvényessé. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvétel jogát, a rajtszámot, az egyedi befutó érmet, a frissítéseket, az egészségügyi biztosítást, az ingyenesen letölthető on-line fotókat, valamint a versenybírói felügyeletet.

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk