https://kolorline.hu/Lezárt ügyek – Vásárlótól lopták el a táskáját

Lezárt ügyek – Vásárlótól lopták el a táskáját

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy rudabányai házaspárral szemben.
A nyomozás adatai szerint a sértett 2021. március 30-án egy kazincbarcikai üzletben vásárolt. A vásárlást követő fizetés után táskáját a bevásárlókocsira akasztotta, majd a kocsit a tárolóhelyére tolta, de a táskát – benne készpénzzel, személyes iratokkal, lakáskulccsal - ott felejtette. Ezt követően a gyanúsított házaspár női tagja a táskát magához vette, majd férjének megmutatta és azt magukhoz véve a lakásukra távoztak. A sértett hazafelé tartva, útközben észlelte, hogy a táskája nincs nála, de a bolthoz visszatérve azt már nem találta.

Értesítésüket követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a biztonsági kamerák felvételei alapján egy órán belül azonosították és a lakásukon elfogták a két gyanúsítottat, a táskát pedig lefoglalták és a benne lévő értékekkel együtt hiánytalanul visszaszolgáltatták a sértett részére.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk