https://kolorline.hu/Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Öt új zenével és vízképvariációval bővül a vízijáték-show Kazincbarcikán. Az eddigi repertoár mellett Bizet: Carmen, Verdi: Aida, Jégvarázs: Legyen hó!, Maroon 5: Memories, Mungo Jerry: In the summertime című zenéire komponált vízielőadást láthatnak a Fő térre kilátogatók esténként.

A fény- és vízi show alatt a továbbiakban is megtalálható majd a Karib-tenger kalózai a Trónok harca főcímzenéje, a Dalfutár Méri Poppinsz első tánca mellett Havasi Balázs és Vivaldi egy-egy szerzeménye. 
A vízijátékot minden este 19.30-tól 21.30-ig fél óránként 10 - 15 percen keresztül tekinthetik meg, pénteken és szombaton pedig 22.00 órakor a teljes, 10 számból álló repertoárt csodálhatják meg az érdeklődők. A nyári időszakban, a hőség miatt a vízijáték naponta 10 és 18 óra között folyamatosan párásító, frissítő funkciót lát el. A párásítás ivóvízzel történik, de a vízíjáték-showhoz felhasznált víz, nem ivóvíz, így emberi fogyasztásra nem alkalmas. A show közben a vízijáték területére nem szabad rálépni, hiszen a víznyomás erőssége és az alkalmazott vegyszerek miatt kiemelten veszélyes, de a látványosság audiovizuális élményét is jelentősen csökkenti.
Mint ismeretes a rendkívüli turisztikai látványosság mintegy harminc köbméter szűrt és fertőtlenített vizet forgat meg, amelyet több mint 50 egyedileg és külön programozható fúvóka emel a magasba. A feltörő, látványos vízoszlopokhoz kapcsolódó fényjáték megjelenéséről 54 különálló, szintén teljesen egyedileg vezérelt lámpa gondoskodik. A zenét nyolc darab nagy teljesítményű, időjárásálló hangfal biztosítja.

További híreink

Kolorfesztivál 2023 — zöld és zenés zendülés

Dátum: 2023. máj 29. 16:00

A 10. Kolorfesztivál sok zenei stílus ikonjainak koncertjeivel, és az eddigi legzöldebb környezettudatossággal várja az érdeklődőket. Idén, augusztus 1. és 20. között újra Kolorcity-színpaddá alakul Kazincbarcika belvárosa.

Kihívás napja 2023

Dátum: 2023. máj 29. 11:28

Kazincbarcika idén is csatlakozott a Kihívás napja országos programhoz. Városunk május 31-én napközben arra buzdít minden intézményt, céget és csoportot, hogy legalább 15 percet intenzíven sportoljanak. A csatlakozók azért mozognak majd, hogy Kolorcity idén saját kategóriájában elhozza az első helyet.

Újraindul a gyógyúszás az uszodában

Dátum: 2023. máj 28. 18:00

A nyári szünetben ismét gyógyúszáson lehet részt venni a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Szalézi-nap

Dátum: 2023. máj 27. 18:00

Számos program várta az érdeklődőket a héten a Don Bosco Sportközpontban. Szerdán a Szalézi-gálának adott otthont az intézmény. A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium diákjai és pedagógusai a reggeli ünnepi szentmise után a sportközpontban emlékeztek az iskola névadójára.

KolorTV élőben

Programajánló

Pedagógusnapi ünnepség Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

A Barcika Art 2023-as sokszínű gyerektáborai

Kazincbarcika

Sportlegendák relikviái II.

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Kul-túr kocsmatúra

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk