https://kolorline.hu/Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Öt új zenével és vízképvariációval bővül a vízijáték-show Kazincbarcikán. Az eddigi repertoár mellett Bizet: Carmen, Verdi: Aida, Jégvarázs: Legyen hó!, Maroon 5: Memories, Mungo Jerry: In the summertime című zenéire komponált vízielőadást láthatnak a Fő térre kilátogatók esténként.

A fény- és vízi show alatt a továbbiakban is megtalálható majd a Karib-tenger kalózai a Trónok harca főcímzenéje, a Dalfutár Méri Poppinsz első tánca mellett Havasi Balázs és Vivaldi egy-egy szerzeménye. 
A vízijátékot minden este 19.30-tól 21.30-ig fél óránként 10 - 15 percen keresztül tekinthetik meg, pénteken és szombaton pedig 22.00 órakor a teljes, 10 számból álló repertoárt csodálhatják meg az érdeklődők. A nyári időszakban, a hőség miatt a vízijáték naponta 10 és 18 óra között folyamatosan párásító, frissítő funkciót lát el. A párásítás ivóvízzel történik, de a vízíjáték-showhoz felhasznált víz, nem ivóvíz, így emberi fogyasztásra nem alkalmas. A show közben a vízijáték területére nem szabad rálépni, hiszen a víznyomás erőssége és az alkalmazott vegyszerek miatt kiemelten veszélyes, de a látványosság audiovizuális élményét is jelentősen csökkenti.
Mint ismeretes a rendkívüli turisztikai látványosság mintegy harminc köbméter szűrt és fertőtlenített vizet forgat meg, amelyet több mint 50 egyedileg és külön programozható fúvóka emel a magasba. A feltörő, látványos vízoszlopokhoz kapcsolódó fényjáték megjelenéséről 54 különálló, szintén teljesen egyedileg vezérelt lámpa gondoskodik. A zenét nyolc darab nagy teljesítményű, időjárásálló hangfal biztosítja.

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk