https://kolorline.hu/Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Holnaptól öt új show-elemmel bővül a vízijáték

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Öt új zenével és vízképvariációval bővül a vízijáték-show Kazincbarcikán. Az eddigi repertoár mellett Bizet: Carmen, Verdi: Aida, Jégvarázs: Legyen hó!, Maroon 5: Memories, Mungo Jerry: In the summertime című zenéire komponált vízielőadást láthatnak a Fő térre kilátogatók esténként.

A fény- és vízi show alatt a továbbiakban is megtalálható majd a Karib-tenger kalózai a Trónok harca főcímzenéje, a Dalfutár Méri Poppinsz első tánca mellett Havasi Balázs és Vivaldi egy-egy szerzeménye. 
A vízijátékot minden este 19.30-tól 21.30-ig fél óránként 10 - 15 percen keresztül tekinthetik meg, pénteken és szombaton pedig 22.00 órakor a teljes, 10 számból álló repertoárt csodálhatják meg az érdeklődők. A nyári időszakban, a hőség miatt a vízijáték naponta 10 és 18 óra között folyamatosan párásító, frissítő funkciót lát el. A párásítás ivóvízzel történik, de a vízíjáték-showhoz felhasznált víz, nem ivóvíz, így emberi fogyasztásra nem alkalmas. A show közben a vízijáték területére nem szabad rálépni, hiszen a víznyomás erőssége és az alkalmazott vegyszerek miatt kiemelten veszélyes, de a látványosság audiovizuális élményét is jelentősen csökkenti.
Mint ismeretes a rendkívüli turisztikai látványosság mintegy harminc köbméter szűrt és fertőtlenített vizet forgat meg, amelyet több mint 50 egyedileg és külön programozható fúvóka emel a magasba. A feltörő, látványos vízoszlopokhoz kapcsolódó fényjáték megjelenéséről 54 különálló, szintén teljesen egyedileg vezérelt lámpa gondoskodik. A zenét nyolc darab nagy teljesítményű, időjárásálló hangfal biztosítja.

További híreink

Úticél: Kolorcity! - Szeptember 15-ig még be lehet adni a fotó és mozgókép alkotói pályázatot

Dátum: 2022. aug 11. 16:38

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

A Barcika Szolg Kft. közleménye melegvíz szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2022. aug 11. 08:17

Értesítjük a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy az ALTEO-Therm Kft. üzemeltetésében lévő Fűtőerőmű egyes berendezéseinek cseréje, illetve karbantartása, valamint a Barcika Szolg Kft. által a városi távhővezeték-rendszeren tervezett munkavégzés miatt 2022. augusztus 22-én 06:00 órától várhatóan 2022. augusztus 25-én 10:00 óráig a távhőszolgáltatás – ezáltal a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz szolgáltatás - a teljes városban szünetel.

Kihagyhatatlan gyűjtemény Kazincbarcika sportmúltjából

Dátum: 2022. aug 10. 17:48

Augusztus 6-án nyílt meg a kazincbarcikai sportlegendák relikviái kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében. Aki lemaradt róla, szeptember 2-ig megtekintheti az egyedülálló gyűjteményt.

A KolorFesztiválon folytatódik a határvadász toborzás

Dátum: 2022. aug 10. 16:52

Kazincbarcikán, a KolorFesztiválon folytatódik a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság határvadászokat toborzó kampánya augusztus 11-én, 12-én, 13-án a Mezey István Művészeti Központ udvarán, 18-án és 19-én a Fő téren, valamint a BorsdoChem Kolorfutás Night-on.

KolorTV élőben

Programajánló

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG kiállítás

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

LÉGGÖMBBŐL ÉPÍTETT MESEVILÁG kiállítás

Kazincbarcika, Ádám Jenő Tagiskola

HORGAS ESZTER FUVOLAMŰVÉSZ ÉS HÁRS VIKTOR ESTJE

EDELÉNY, L’HUILLIER-COBURG KASTÉLY KERTJE

GROUP’N’SWING

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ udvara

FÉNYFESTÉS

Kazincbarcika, Fő tér, Polgármesteri Hivatal épülete

Szavazás

Az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázat közönségszavazása

Grubánovits Attila: Mátyás király

(8) szavazat

Grubánovits Attila: Látványterv

(10) szavazat

Méhész-Polyák Attila: Túléléskamra

(14) szavazat

Csikó Emőke: A Föld utolsó órája

(110) szavazat

Csovics-Mata Eszter: Zöld város koncepció

(254) szavazat

Méhész-Polyák Attila: Zöldfal

(22) szavazat

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Reklám

Facebook

Szurkoljunk