https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Új vezetőedzővel kezdték meg a felkészülést

Kolorcity Kazincbarcika SC – Új vezetőedzővel kezdték meg a felkészülést

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új vezetőedzővel kezdte meg június 21-én a következő szezonra való felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A csapat irányításával Varga Attila, UEFA Pro Licences edzőt bízta meg a klubvezetés.

Az ötvenegy éves szakember korábban labdarúgóként is bizonyított, hiszen az Újpest csapatával magyar bajnok, Magyar Kupa és Szuper kupa-győztes is volt. Edzőként első ízben a BKV Előre utánpótlását irányította 2007-től, ezt követte 2010-ben az NB3-as Rákosmenti KSK, valamint 2013-ban az akkor még szintén harmadosztályú Soroskár vezetőedzője lett. Ott azonnal bajnoki címet is ünnepelhetett, azonban a Ceglédi VSE elleni osztályozón nem sikerült továbbjutásuk. A következő bajnoki idényben Varga Attila ismét bajnok lett a Soroksárral és 2015-ig a másodosztályban irányította a csapatot. Egy rövid mezőkövesdi kitérő után a sportszakember ismét azt a feladatot kapta, hogy az akkor NB III-as Ceglédet magasabb osztályba juttassa, ez a 2015/2016-os bajnokságban rögtön sikerült is neki. 2017-ben az NB II-es Siófok vezetőedzője lett, itt az utolsó előtti pozícióból tartotta bent a tizenharmadik helyen a Balaton-partiakat. 2019 márciusában a harmadosztályú Gyöngyösi AK-nál látta el a szakmai vezetői és vezetőedzői feladatokat, itt ekkor a csapat bentmaradása volt az egyetlen reális cél, természetesen a Gyöngyös a következő évet is az NB III-ban kezdte meg. A férfi futball után Varga Attila a női fociban is bizonyított, hiszen 2019 decemberétől 2021 januárjáig a bajnokságban megszerzett sikerek mellett az MTK csapatával egy Jet-Sol Női Liga teremtorna győzelem is nevük mellé került.
A tréner munkáját a korábbi román válogatott labdarúgó Sorin Cigan segíti majd, mint másodedző. Sorin Cigan labdarúgóként Magyarországon is bizonyított, hiszen a Ferencváros, az Újpest meghatározó játékosa volt a 90'-es évek elején, mely csapatokkal három egymást követő szezonban nyerte el a Magyar Kupát (Újpest: 1991/1992; Ferencváros: 1992/1993, 1993/1994). A kapusedzői feladatokat változatlanul Botló Ádám látja el a csapatnál.
A Kolorcity Kazincbarcika SC kerete nagyban átalakult az első edzést megelőzően, a csapat eddig a következő érkezőkkel számolhat a 2021/2022-es szezonban: Laczkó Milán, Talabér Attila, Megyeri Gábor, Ur László, Dvorschák Gábor, Szemere Balázs, Süttő Attila, Kálmán Szilárd, Kovács Dávid, Fila Károly, Kristófi Sándor, Ádám Ferenc, Magyar Máté, Márton András, Keményffy Máté, Czár Máté, Vladul Stefan (FC Dabas).

Fontos, hogy a felkészülési mérkőzések nem zárt kapusak, így a helyszínen várják a szurkolókat, azonban a mérkőzések látogatására vonatkozó hatályban lévő kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadion területére, melyet a rendőrség ellenőrizni fog.

További felkészülési mérkőzések:

Július 3. Nyíregyháza Spartacus FC - Kolorcity Kazincbarcika SC
Július 7. Termálfürdő Tiszaújváros FC - Kolorcity Kazincbarcika SC
Július 14. Kolorcity Kazincbarcika SC – DVTK II
Július 17. Vasas - Kolorcity Kazincbarcika SC
Július 21. Kolorcity Kazincbarcika SC – Tállya KSE
Július 24. Kisvárda- Kolorcity Kazincbarcika SC

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk