https://kolorline.hu/Hétvégén kezdődik a Spartan Race

Hétvégén kezdődik a Spartan Race

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hétvégén, azaz július 10-én és 11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Már építik az akadályokat a hétvégi versenyre a Csónakázó – tó és környékén, ugyanis július 10-én Sprint és Super, 11-én pedig Beast távon állhatnak rajthoz a versenyzők. Az extrém spartan őrültek a két versenynap között egy 4 órás HH-n is részt vehetnek, a gyerekek pedig mindkét nap megmérettethetik magukat

Az Amerikából indult Spartan Race versenyt 2014 óta rendezik meg Magyarországon is, mely különböző távolságú és nehézségi szintű versenyekből áll, 5 km-től egészen a maratoni távokig. Hazánkban évente 3 kétnapos versenyhétvége van, így Kazincbarcika méltán lehet büszke, hogy 3. alkalommal ad otthont a rangos és népszerű sporteseménynek. A megmérettetésen eddig Kazincbarcikán még látott akadályokkal is találkozhatnak a résztvevők.

Az eseményhez kapcsolódó előkészületek és a verseny miatt útlezárás lesz a Herbolyai út - Csónakázó-tó bejárat (Jókai iskola előtt) és a Homokbánya telep – Előharaszt dűlő útszakaszokon július 9-én, pénteken 8 órától július 11-én, vasárnap 18 óráig.

A kerttulajdonosok az alábbi időszakokban tudják a kerteket megközelíteni, illetve elhagyni: július 9., péntek 8 órától július 10. szombat 5 óráig; július 10., szombat 19 órától július 11., vasárnap 5 óráig. Július 11-én, vasárnap 18 órától az útlezárást feloldják.

A kerttulajdonosok behajtási engedélyt a Mezey István Művészeti Központ pénztárában kérhetnek egészen július 9-ig 10 és 17 óra között.

További híreink

Nyílt hét a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében

Dátum: 2024. ápr 20. 07:03

Előadások, szakmai programok és nyílt foglalkozások keretében a szülőknek és a szakmai partnereknek mutatkozott be a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. Egy héten keresztül számos tehetséggondozó és felzárkóztató programot tekinthettek meg az érdeklődők.

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk