https://kolorline.hu/Semmelweis-nap – polgármesteri elismerés és kitüntető díj

Semmelweis-nap – polgármesteri elismerés és kitüntető díj

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Semmelweis-nap alkalmából július 10-én délelőtt a Kazincbarcikai Kórház udvarán családi nap keretén belül köszöntötték az egészségügyi intézmény dolgozóit. A jeles napon Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere Káli Tamásnénak polgármesteri elismerő oklevelet, valamint Tátrainé Csopják Évának Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjat adományozott.

A Semmelweis-napi ünnepségen elsőként Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszöntötte az intézmény dolgozóit, aki köszönetét fejezte ki a pandémia idején tett erőfeszítésekért és a kimagasló munkáért.
Az egészségügyi dolgozókat Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere is köszöntötte, majd Káli Tamásnénak polgármesteri elismerő oklevelet, valamint Tátrainé Csopják Évának Kazincbarcika Város Egészségügyéért kitüntető díjat nyújtott át.
A köszöntők sorát a kórház igazgatója Tóth Gábor folytatta, aki kiemelte, hogy az elmúlt időszakban erőn felüli munkát végeztek az egészségügyben dolgozók, majd az osztályok képviselőinek virággal és oklevéllel köszönte meg munkájukat.
A Semmelweis-napi ünnepség koncerttel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Tátrainé Csopják Éva 2015. szeptemberében lett a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft laboratóriumának vezetőasszisztense. Ez alatt a hat év alatt szívvel-lélekkel végezte munkáját. A koronavírus járvány idején is ugyanúgy helytállt, kedvességével és segítőkészségével sokat enyhített mind a laboratórium dolgozóit mind pedig a betegeket ért nehéz helyzeteken. Példamutatóan vezeti a laboratóriumi munkát, a kórház vezetősége is nyugodt szívvel számít rá szükség esetén. Családja támogatása mellett munkatársait sem hanyagolja el, szívesen segít úgy a szakmai, mind a magánéleti nehézségek leküzdésében. Munkáját nemcsak a barcikai kollégái, hanem a Debreceni Egyetem Labortóriumi Medicina Intézetének dolgozói is nagyra értékelik. A szakmai közösségen túl a város számos lakosának lehet ismerős, hiszen a laboratórium négy falán túllépve, számos alkalommal vett részt jótékonysági programokon, ahol Kazincbarcika polgárai közelről is megismerhették.

Káli Tamásné Miklós Adrienn 1980.04.12-én született Miskolcon.
Diplomás ápolói végzettségét 2004.06.04-én szerezte meg a Budapesti Semmelweis Egyetem Főiskolai Karán, majd a végzést követően a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház Budai Meddőségi Centrumában kezdett el dolgozni diplomás ápolói munkakörben 2008. január 31-ig, majd hazahúzta a szíve szülőfaluja és szülei közelébe. 
2008. február 01-től a Kazincbarcikai Városi Kórház sebészeti jellegű mátrix osztály sebészeti szakterületén kezdett el dolgozni főnővérként, mely feladat mellett az intézmény minőségi koordinátori feladatait is ellátta.
2010. decemberétől gyermekáldás miatt távolról követte a Kórház életét, de ez idő alatt is tovább képezte magát, ekkor végezte el a Semmelweis Egyetemen a minőségügyi és betegbiztonsági menedzser képzést.
Két gyönyörű kislánynak adott életet, 2011. évben megszületett Zsófika, 2013-ban pedig Nórika.
2016-ban tért vissza intézményünkben minőségügyi vezetői munkakörbe. Munkáját, feladatait mindig magas színvonalon végezte, munkatársai és felettesei is elismerték munkáját ezért 2017. április 01-től ápolói igazgatói kinevezést kapott.
Sokoldalú, magasan kvalifikált munkatárs, munkáját szorgalommal, magas szakmai tudással látja el. Pontos, precíz, kreatív és megbízható. Nem fél a kihívásoktól, napi munkája mellett számos plusz feladatot vállal. 
A feladatoknak és az elvárásoknak való megfelelés érdekében képes áldozatokat hozni, maximálisan igyekszik helyt állni. Az intézmény betegeivel és kollégáival szemben mindig nagyon segítőkész, kedves és közvetlen.
Az elmúlt időszakban a COVID-19 járványhelyzet által követelt szigorú eljárásrendek megalkotásában részt vett, munkatársaival együtt erő felett teljesítik a szükséges feladatokat mind a betegellátás, mind az oltópontok működésével kapcsolatosan.
 

 

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk