https://kolorline.hu/Elmarad a Légy jó mindhalálig előadás, a jegyek még visszaválthatók

Elmarad a Légy jó mindhalálig előadás, a jegyek még visszaválthatók

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig c. musicalét a járványügyi hatóságok döntése alapján sokáig nem volt lehetőség megtartani. Sajnos a színháznál bekövetkezett változások miatt az előadást a társulat levetette a repertoárból, így a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk. A bérlettel rendelkezők az augusztus 11-ei Páratlan páros című előadást tekinthetik meg kárpótlásul.

A Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig musicalre megvásárolt jegyek visszaválthatók a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában augusztus 6-ig, hétköznap 10.00 – 17.30 óra között. Kérjük, a visszaváltáshoz szíveskedjenek magukkal hozni a megvásárolt jegyet, valamint a számlával rendelkezők a bizonylatot is.

Szíves megértésüket köszönjük!

plakat

 

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk