https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Csenger az első ellenfél a MOL Magyar Kupában

Kolorcity Kazincbarcika SC – Csenger az első ellenfél a MOL Magyar Kupában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idei kupasorozatot százhatvan csapat kezdi meg, a tizenkét NB1-es és húsz NB2-es klub mellett az összes olyan NB3-as sportszervezet is, ami nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban.

A három legmagasabb osztály nyolcvanegy csapata mellett a megyei osztályokból hetvenkilenc együttes vesz még részt a sorozatban, ezek azok, akik a tavalyi Magyar Kupában a legjobban szerepeltek (megyénkét két-hat csapat). A MOL Magyar Kupa első és második fordulójában az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga együttesei még nem vesznek részt, így az első körben ma 128 csapat kapott ellenfelet.

Az MLSZ Versenybizottsága a 2021/2022-es MOL Magyar Kupa versenykiírásában benevezett NB3-as és megyei első, valamint másodosztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságokban résztvevő csapatokat földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba sorolta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat,Dél-Nyugat).

A Kolorcity Kazincbarcika SC és további harmincegy csapat (Balassagyarmati VSE, Berkenye SE, BTE Felsőzsolca, Cigánd SE, Csenger FC, DEAC, Tüzépker-Derecskei LSE, Eger SE, Encs VSC, Energia SC Gyöngyös, Érsekvadkerti SE, FC Hatvan, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Gyöngyösi AK-Mátra-Beton, Aqua-General Hajdúszoboszló SE, Heréd LC, Hidasnémeti VSC Polgári Kft., Ibrány SE, Karancslapújtő KSE, Monostorpályi SE, Nagydobosi LSE, Putnok FC, Rakamazi Spartacus SE, Sajóbábonyi VSE, SBTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tarpa SC,Tiszafüredi VSE, Vác FC, Austria-J. Vásárosnamény) a MOL Magyar Kupa Észak-Keleti csoportjába került besorolásra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség sorsolása alapján 2021. augusztus 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei első osztályban szereplő Csenger FC ellen kezdi meg a Kolorcity Kazincbarcika SC meg az idei kupasorozatot.

Forrás: kbsc.hu

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk