https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Csenger az első ellenfél a MOL Magyar Kupában

Kolorcity Kazincbarcika SC – Csenger az első ellenfél a MOL Magyar Kupában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az idei kupasorozatot százhatvan csapat kezdi meg, a tizenkét NB1-es és húsz NB2-es klub mellett az összes olyan NB3-as sportszervezet is, ami nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban.

A három legmagasabb osztály nyolcvanegy csapata mellett a megyei osztályokból hetvenkilenc együttes vesz még részt a sorozatban, ezek azok, akik a tavalyi Magyar Kupában a legjobban szerepeltek (megyénkét két-hat csapat). A MOL Magyar Kupa első és második fordulójában az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga együttesei még nem vesznek részt, így az első körben ma 128 csapat kapott ellenfelet.

Az MLSZ Versenybizottsága a 2021/2022-es MOL Magyar Kupa versenykiírásában benevezett NB3-as és megyei első, valamint másodosztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságokban résztvevő csapatokat földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba sorolta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat,Dél-Nyugat).

A Kolorcity Kazincbarcika SC és további harmincegy csapat (Balassagyarmati VSE, Berkenye SE, BTE Felsőzsolca, Cigánd SE, Csenger FC, DEAC, Tüzépker-Derecskei LSE, Eger SE, Encs VSC, Energia SC Gyöngyös, Érsekvadkerti SE, FC Hatvan, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Gyöngyösi AK-Mátra-Beton, Aqua-General Hajdúszoboszló SE, Heréd LC, Hidasnémeti VSC Polgári Kft., Ibrány SE, Karancslapújtő KSE, Monostorpályi SE, Nagydobosi LSE, Putnok FC, Rakamazi Spartacus SE, Sajóbábonyi VSE, SBTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tarpa SC,Tiszafüredi VSE, Vác FC, Austria-J. Vásárosnamény) a MOL Magyar Kupa Észak-Keleti csoportjába került besorolásra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség sorsolása alapján 2021. augusztus 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei első osztályban szereplő Csenger FC ellen kezdi meg a Kolorcity Kazincbarcika SC meg az idei kupasorozatot.

Forrás: kbsc.hu

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk