https://kolorline.hu/Várják a szépkorúakat

Várják a szépkorúakat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Továbbra is várják a szépkorúakat az I-es Számú Idősek Klubjában a Csokonai úti bölcsöde épületébe. A nappali ellátást biztosító intézmény elsősorban a saját otthonukban élők részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra

Jókedvűen énekelnek, beszélgetnek, olvasnak és különböző foglalkozásokon vesznek részt a szépkorúak az I-es Számú Idősek Klubjában. Az intézményben a klubtagok napközben tartózkodhatnak, étkezhetnek, társas kapcsolatokat alakíthatnak ki, valamint az alapvető higiéniai szükségleteiket is kielégíthetik, mint például a mosás és tisztálkodás.

Hajdú Hajnalka szociális munkatárs elmondta, hogy reggel 7 órától délután 15 óráig tart nyitva az intézmény, valamint abban is tudnak segíteni, hogy a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ kisbuszával tudnak segíteni abban, hogy az otthonukból eljussanak a klubba az ide járók.

A klubba az eddigi szolgáltatásokkal, különböző hasznos és szórakoztató programokkal várják az időseket.

Az intézmény, harminc férőhelyen tudja fogadni a Kazincbarcika, valamint a vonzáskörzet aktív szépkorúit. A demens nappali ellátás tizennégy fővel lehetséges.

Az intézménybe járóknak lehetőségük van az épületben lévő sószoba használatára is. A sószoba előnye, hogy amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, rendszeres használata enyhíti a koncentrációs és alvászavarokat, valamint vízmegkötő hatása a hajat és a bőrt is hidratálja.

 

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk