https://kolorline.hu/Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Katt IDE és lájk!

 

A két évtizedes múltra visszatekintő környezetszépítő verseny – többek között – a vonzó országkép kialakítását, egy település lakosai összefogásának ösztönzését, a környezettudatos gondolkodás erősítését, a természeti és az építészeti örökség megőrzését és gyarapítását célozza.

A díj kiírása óta eltelt 27 évben Kazincbarcika két alkalommal is megnyerte a legrangosabbnak számító Virágos Város kategóriát, 2010-ben és 2013-ban is győzedelmeskedni tudott.

A Virágos Város díj elismerésen túl, 2016-ban Kazincbarcika megkapta a regionális kategória különdíját, az Arany Rózsa díjat, valamint 2018-ban az Év Városa különdíjat is.

A 65. születésnapját ünneplő Kazincbarcika tavalyelőtt a Magyar Önkormányzati Főkertészek Egyesületének különdíját kapta meg, nem kis részben a „65000 virágot a 65 éves városba” akciónak, melyben a Barcika Park Kft. szakemberei mellett nem kis rész vállaltak a város társadalmi szervezetei és civiljei, akik maguk is csatlakoztak egy-egy faültetési vagy parkosítási akcióhoz.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk