https://kolorline.hu/A közeljövőben több automata illemhely is lesz a városban

A közeljövőben több automata illemhely is lesz a városban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egyre többen használják a Fő téren az automata nyilvános illemhelyet. Ilyen vagy ehhez hasonló vécék a városban több helyen is lesznek még kihelyezve a jövőben, például a Csónakázó-tónál, ahol hamarosan egy futókör is épül, valamint a gyerekjátszótér is tovább fejlődik majd.

A Fő tér felújításának második ütemrészeként a lakók által régóta áhított nyilvános illemhely ezen a területen kapott helyet. A lakók visszajelzései alapján nagy szükség volt rá, hiszen a felújított tér sok látogatót vonz. A nyilvános illemhelyet rendszeresen és egyre többen használják. Az utcabútor jellegű WC automatikája, a padló- és vécémosó berendezésnek köszönhetően, a teljes felület, padló, vécécsésze tisztán tartásáról gondoskodik. Az automatika az illemhely kihasználtságától függően képes arra, hogy akár minden használó után takarítson vagy csak alkalmanként, esetleg naponta tisztítsa meg a helységet. Fontos szempont, hogy a fogyatékkal élők is könnyedén tudják használni az illemhelyet, ezért a belső térkialakításánál ügyeltek arra, hogy azokat mozgássérültek vagy az idősebb korosztály tagjai is könnyedén igénybe vehessék. Az illemhely 100 Ft-os érmével működik, a pénz bedobása után 20 perc áll a használó rendelkezésére. A garantáltan vandálbiztos épület füstérzékelővel és könnyen használható kezelőfelületével remélhetőleg hosszú évekig szolgálja majd a Fő tér vendégeinek kényelmét. Hasonló automata nyilvános illemhelyek kihelyezését is tervezi az önkormányzat a város több pontjára, mint például a közkedvelt Csónakázó-tó.

 

További híreink

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk