https://kolorline.hu/Kolorfesztivál Light

Kolorfesztivál Light

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Folyamatosan épül a Kolorfesztivál Light városközponti helyszíne. Gasztro utca, borterasz, Kolorfutás, könnyűzenei és gyermekprogramok is találhatók a programok között augusztus 16-tól 21-ig. A fesztivált a jelenleg érvényben lévő jogszabály értelmében mindenki látogathatja.

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. a pandémia miatt tavaly nem tudta megrendezni a fesztivált. Idén egy sokkal rövidebb és könnyedebb programsorozattal készül a város, ezért is a név: Kolorfesztivál Light. A programsorozat augusztus 15-én egy templomi koncerttel kezdődik a Kazincbarcikai-alsói Református Templomban, majd 16-án a Szent Család Templomban St. Martin ad koncertet.

A Fő téren minden nap 17 órától egészen 23.30-ig látogatható a gasztro utca és a borterasz. A táncos szakmai napok részeként minden este 21 órától a Fő téren táncos bemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők. Mindezeken kívül a Kolorfesztivál Light programjai között fellép a Hooligans, a The Biebers, Best Of Geszti, valamint Deniz és Orsovai Reni is.

A fesztivál fő helyszíne a felújított Fő tér lesz a város központjában, ahol hétfőn és kedden mozielőadással várják az érdeklődőket a szervezők. Hétfőtől egészen szerdáig a Kolor Kölyökszigeten a Mezey István Művészeti Központnál várják a gyerekeket a szervezők. Szerdától szombatig pedig kulturális programokon, koncerteken vehetnek részt az érdeklődők. Augusztus 21-én, szombaton Kolorfutás Night-tal a sportot és a futást kedvelőknek kedveznek a szervezők. A verseny fennállása óta most először a nevezők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.  

A Kolorfesztivál Light részletes programjait a KolorAppon, a www.kolorline.hu weboldalon, valalmint a Kolor Hét újságban lehet megtekinteni.

A teljes program letölthető: ITT

 

További híreink

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk