https://kolorline.hu/A kazincbarcikai Tóth Anna bronzérmes lett a világbajnokságon

A kazincbarcikai Tóth Anna bronzérmes lett a világbajnokságon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hat fiatal magyar atlétának is szurkolhattunk a Kenya fővárosában, Nairobiban megrendezett U20-as világbajnokságon. Közülük a kazincbarcikai Tóth Anna szerepelt a legjobban, aki a harmadik helyen ért célba 100 méteres gátfutásban.

Tóth Anna első magyar női sprinterként futhatott döntőt az U20-as világbajnokságok történetében, ráadásul alig 17 évesen sikerült véghezvinnie ezt a történelmi tettet. A fiatal tehetség az elődöntőben 13.46-ra javította egyéni legjobbját, és ezúttal is kitett magáért.

Anna végig koncentráltan futva megközelítette egyéni csúcsát (13.58), amivel egy gyönyörű bronzérmet szerzett. A verseny egyik nagy esélyese, Ditaji Kambundji a táv közepénél beleakadt az egyik gátba, amivel magával rántotta a lengyel Weronika Barczot – ez, valamint a szlovák Viktória Forster bukása segítette a minél eredményesebb szereplést. A győzelem a jamaicai Ackera Nugenté lett, aki 12.95-ös idejével kiemelkedett a mezőnyből, mögötte az észt Anna Maria Millend és a magyar atléta ért célba.

Forrás: atletika.hu

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk