https://kolorline.hu/Módosult a látogatás rendje a kazincbarcikai kórházban

Módosult a látogatás rendje a kazincbarcikai kórházban

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai városi kórházban 2021. augusztus 27. napjától a látogatási tilalom az alábbi szerint módosul:

Kérik, hogy az alábbi szabályokat betartani szíveskedjenek: 

• Látogatási idő minden nap 14-17 óra között. Egy beteghez naponta legfeljebb egy fő látogató érkezhet – amennyiben a látogató 18 év alatti, mind a 18 év alatti látogató, mind az őt kísérő felnőtt, de legfeljebb 3 fő bemehet (2 gyermek, 1 felnőtt) 

• A látogatónak védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszt eredménnyel kell rendelkeznie, kivételt képez ez alól a felnőtt kíséretében érkező 16 év alatti látogató. 

• A kórház portájánál felállított beléptetési ponton a látogató igazolványát ellenőrzik, testhőmérséklet mérés történik, kézfertőtlenítésre lehetőséget biztosítanak. Minden esetben feljegyezik, hogy melyik osztályra és melyik beteghez érkezett a látogató.

• Látogatni az osztályokon csak 3 rétegű sebészi maszkban, vagy FFP2, illetve FFP3 maszkban lehetséges.

• A fennjáró betegeik számára a Kórház belső udvarán biztosítanak lehetőséget, hogy találkozzon családtagjával. Ebben az esetben is az udvarra áthaladáshoz szabályos belépés szükséges! A fennjáró beteget, amennyiben megoldható, kérik, hogy hozzátartozója hívja mobil készüléken, hogy mikor alkalmas számára lejönni.

• Amennyiben az osztályra felmenni nem szeretne, de csomagot hozott hozzátartozójának, annak leadása és osztályra felvitele a korábbiakban meghatározott rend szerint történik.

• A kórházban működő, COVID-pozitív, avagy gyanús beteget ápoló részleg nem látogatható.

Forrás: www.barcikakorhaz.hu

További híreink

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk