https://kolorline.hu/Megkezdődött a tanév

Megkezdődött a tanév

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jelenléti oktatással kezdődött a 2021-2022-es tanév. Kazincbarcikán 1945 fő általános iskolás diáknak csengettek be szerdán reggel.

Tanévnyitó ünnepségekkel kezdődött az idei tanév a kazincbarcikai általános iskolákban. A kicsik szüleikkel a felsős tanulók már egyedül lépték át az iskola kapuját. A Pollack Mihály Általános Iskolában a tanévnyitó ünnepségen az iskola igazgatója köszöntötte az elsős illetve a már nagyobb diákokat.

Az ünnepségen a nyolcadikosok feltűzték az elősöknek a Pollack iskola jelvényét, majd vidám verssel köszöntötték az új tanévet.

Az iskola igazgatója elmondta, hogy rendhagyó módon kezdődik az idei tanév, ugyanis az elmúlt időszakban a pandémia miatt nagyon sok dolog kimaradt a tanulók életéből, ezért élménynapokat tartanak a héten amikor kirándulásokon, vetélkedőkön, különféle szórakoztató és közösségi összeszoktató programokon vehetnek részt a gyerekek.

Az Irinyi János Oktatási Központ Tompa Mihály Református Általános Iskolájában is becsengettek szerdán reggel. Az iskolapadba 398 diák ült be.

 

További híreink

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk