https://kolorline.hu/Új rendőrfőkapitány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Új rendőrfőkapitány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át a kinevezési parancsot dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagynak a Miskolcon tartott ünnepi állománygyűlésen.

Magyarország belügyminisztere 2021. szeptember 1-jei hatállyal – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – kinevezte dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagyot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.A rendezvényen dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Simonyi József huszárpisztolyt adományozott a megyei rendőrfőkapitányság vezetésével megbízott dr. Mecser Tamás Sándor rendőr ezredesnek, aki bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesként folytatja munkáját.
Mecser

Az állománygyűlésen dr. Mecser Tamás Sándor rendőr ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapatzászlóját átadta dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagynak.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az ünnepségen elmondott beszédében megköszönte a megbízott rendőrfőkapitány magas színvonalú munkáját, aminek eredményeként a megye statisztikai és felderítési mutatói folyamatosan javuló tendenciát mutatnak. Elmondta, dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy személyében tapasztalt vezető érkezik a megye élére, aki a kiváló eredményeket tovább tudja javítani. Az országos rendőrfőkapitány mindkét vezetőnek jó munkát kívánt.
Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke beszédében köszönetét fejezte ki a rendőrök áldozatos szolgálatellátásáért, valamint méltatta az ezredes eddigi tevékenységét és szakmai sikereket kívánt az új megyei rendőrfőkapitánynak. 
Dr. Mecser Tamás Sándor rendőr ezredes az állománygyűlésen elmondta, dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy személyében egy családtag tért vissza a megyébe, akinek pályáját, sikereit a borsodi rendőrök figyelemmel kísérték. A teljes állomány nevében jó erőt és egészséget kívánt neki.

dr kiss

Dr. Kiss Attila rendőr vezérőrnagy beszédében felidézte: 1985-re nyúlik vissza szakmai kötődése a megyéhez, hiszen belügyi pályafutását itt kezdte. Megtiszteltetés számára, hogy ahhoz a szervezethez tér vissza vezetőként, ahonnan 36 éve elindult. Megköszönve vezetői eddigi támogatását elmondta: bízik benne, hogy a közös munka eredményeként Borsod-Abaúj-Zemplén megye közrendje, közbiztonsága még szilárdabbá válik, és a borsodi polgárok továbbra is biztonságban élhetik mindennapjaikat.

Forrás: police.hu

További híreink

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk