https://kolorline.hu/Idén is támogatja a sportegyesületeket a kazincbarcikai önkormányzat

Idén is támogatja a sportegyesületeket a kazincbarcikai önkormányzat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2021-ben is meghirdette a kazincbarcikai sportegyesületek pályázati úton történő támogatására vonatkozó pályázatát 6 millió forintos keretösszegre. Erre a nem látványcsapat-sportágakhoz tartozó városi sportegyesülek adhatták be pályázataikat. A pályázat elbírálása július 29-én megtörtént, az ünnepélyes támogatási szerződésaláírásra szeptember 3-án került sor.

Az alírásokat megelőzően Kovács László, az önkormányzat sportért felelős tanácsadója köszöntötte az egyesületek vezetőit. Kiemelte, hogy a kazincbarcikai sportéletben szerencsére nem okozott törést a pandémia, és örömét fejezte ki, hogy az önkormányzat a járványügyi helyzet okozta nehézségek ellenére is biztosította a támogatást.

Szotka Péter és Kovács László

Szitka Péter polgármester elismerését fejezte ki a sportegyesületek eredményességéért és látványos fejlődésükért. Elmonda, hogy a jövőben szeretné a támogatási összeg bővítését, az eddig is kiválóan működő együttműködés még szorosabbá tételét, valamint felajánlotta az önkormányzat segítségét az egyesületeknek.

 Az elnyert pályázati támogatások:
Barcikai Tenisz Klub 800 000 Ft
Kerékpár Klub Kazincbarcika 500 000 Ft
Küzdő Sportegyesület 300 000 Ft
Kazincbarcikai Íjász Egyesület 350 000 Ft
Kazincbarcikai Vegyész Teke Sportegyesület 600 000 Ft
Military Sport Klub 200 000 Ft
Modellmix Kazincbarcikai Modellező Egyesület 250 000 Ft
Perem Sziklamászó Egyesület 500 000 Ft
Sportélet Egyesület 150 000 Ft
TriKolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub 500 000 Ft

Szepesi

Viszoczki

sportvezető

sportvezető

Nagy Attila

sportvezető

sportvezető
Fotók: Pálinkó Gábor

Az elnyert pénzkeretet az egyesületek sportlétesítmények bérleti díjára, a sportegyesületek mûködési támogatására, valamint a sportrendezvények szervezésének költségeire fordíthatja.
A 6 millió forintos pályázati keretből megmaradt összeget Kazincbarcika Város Önkormányzata a sportegyesületek által benyújtott év közbeni esetleges igények finanszírozására fordítja majd.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk