https://kolorline.hu/Szeptember 7-én 9 órától ideiglenes forgalmirend-változás a 26-os úton Kazincbarcikán

Szeptember 7-én 9 órától ideiglenes forgalmirend-változás a 26-os úton Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újabb szakaszához érkezett a nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás: a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése. Az ideiglenes forgalomkorlátozással járó kivitelezési munkálatok szeptember 7-én kedden 9.00 órától kezdődnek meg. A közlekedést segítő jelzőlámpák a munkálatok idejére, ideiglenesen kerültek kihelyezésre.

Az I. ütemben elkészül a körforgalmi csomópont 2/3 része. Szeptember közepétől az alábbi forgalmi korlátozások lépnek életbe.

A fejlesztés során az építési munkálatok miatt az Attila utat teljesen lezárják a Barcikai Ipari Parkba vezető körforgalmi csomópont és a 26-os út között, valamint a jelzőlámpát is kikapcsolják. Az érintett szakaszon a 26-os úton Miskolc és Ózd felé megmarad a 7,5 m széles útpálya, a kétirányú közlekedés biztosított lesz.

A Budai Nagy Antal úton az első ütemben nem lesz forgalmi korlátozás. A Bercsényi út – 26-os út (ALDI) csomópontban a jelzőlámpák kikapcsolásáról a forgalmi tapasztalatok alapján a Magyar Közút Nonprofit Zrt. dönt majd.

A 26. sz főút és az Egressy Béni út kereszteződésében a körforgalom építésének idejére jelzőlámpás forgalomirányítás kerül kialakításra a torlódások elkerülése érdekében. Felső-Barcika Kurucz út irányában lehetséges a csomópont kikerülése.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az említett területen fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Az Egressy Béni út – 26-os út és Jószerencsét úti szakasz – mindkét oldalán a kivitelezés idején megállási tilalmat jelző táblákat helyeznek ki a biztonságos közlekedés érdekében.

A körforgalom építésének idején az útlezárással érintett terület – Alsóvárosi körút – Tesco bevásárlóközpont – Jószerencsét út irányából közelíthető meg.

A Jószerencsét út az Egressy út, Mikszáth út, Szent Flórián tér irányából közelíthető meg a 26-os főút irányából.

A tájékozódás segítésére az Egressy úton és a 26-os út érintett szakaszán megerősítik a burkolati jeleket.

A 26-os úton a TESCO felé vezető gyalogos átkelőhely megszűnik, a 26-os úton meglévő autóbusz­öblök melletti zebrákon lehet majd átmenni.

A térkép letölthető: ITT

 

További híreink

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk