https://kolorline.hu/Még be lehet iratkozni a Kodályba

Még be lehet iratkozni a Kodályba

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola, mint a térség legrégibb és legnagyobb „zeneiskolája”, a 2021/22-es tanévben is szeretettel várja a zene-, tánc-, szín-, és képzőművészeti ágakon tanulni szándékozó régi és új növendékeket!

Óvodás kortól felnőtt korig oktatják a művészeteket harmonikus belső környezetben, jól felszerelt szaktantermekben, szaktanárok által, kiscsoportos és egyéni formában, iskolai keretek között tanulni vágyó növendékeket.
A Kodályban eltöltött idő tartalmas, hasznos szabadidős tevékenyég. Általános tapasztalat szerint a „Kodályos” gyerekek jobban, kitartóbban tanulnak és teljesítenek az általános és középiskoláikban is, hisz a „zeneiskolában” számos háttérkészségük fejlődik mintegy mellékhatásként, észrevétlenül.
Aki igyekszik, a héten még beiratkozhat az általa választott hangszerre vagy egyéb művészeti tárgyra, „mert Kodályosnak lenni jó!”
A beiratkozással kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 311-022-es telefonszámon, vagy az intézmény digitális elérhetőségeinek valamelyikén (https://www.facebook.com/kodalyamibarcika , http://kodalyamibarcika.hu) kaphatnak a művészeti iskolában tanulni vágyók.
A Kodály legközelebbi nyilvános, nagyobb programja szeptember 29-én szerdán 18.00 órától lesz a székhelyintézmény aulájában (Kazincbarcika, Lini István tér 3. – az épülő-szépülő tér közepén), melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk