https://kolorline.hu/Megalakult Kazincbarcika Sporttanácsa

Megalakult Kazincbarcika Sporttanácsa

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi sportszervezetekkel, sportszövetségekkel történő együttműködés, az önkormányzati tulajdont képező sportlétesítmények fenntartása és működtetése, valamint az iskolai testnevelés és sporttevékenység gyakorlása feltételeinek támogatása érdekében létrehozta Kazincbarcika Sporttanácsát. Erről döntött a Képviselő-testület szeptember 13-án.

„Kazincbarcika Sporttanácsának megalakításának a célja, hogy az önkormányzat és a kazincbarcikai sportszervezetek közötti hatékony együttműködés megmaradjon, a továbbiakban is elősegítse a sportszervezetek finanszírozási forrásokhoz való hozzáférésének diszkriminációmentességét, a város sportéletében lévő értékeket megőrizze és a felmerülő igények szerinti bővítésére irányuló tanácsokat kidolgozza, és javaslatot tegyen a képviselő-testületnek az önkormányzati költségvetésben a sportszervezetek támogatására meghatározott budget felosztására. Nemzeti sportvárosként, látva az utánpótlás sportolók és a nagy csapataink sikerességét, közös régióban gondolkodunk a sport területén.” – mondta Szitka Péter polgármester.

A tanács tagjai:
Demeter Zoltán, országgyűlési képviselő, a Sporttanács elnöke,
Kárpáti László, a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika elnöke,
Ölschléger József, a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület elnöke,
Wächter Balázs, a KBSC FC Kft. ügyvezetője,
Halász Béla, a Kazincbarcikai Sport Központ „Delfin” Vízisport Klub elnöke.

„A tanács tagjai között azon kiemelt látványcsapat-sportágak helyi képviselői kaptak helyet, akiknek együttműködési megállapodásuk van az önkormányzattal. A Kazincbarcikai Ördögök SE azért maradt ki, mert az együttműködési megállapodását korábban már egyoldalúan felmondta az önkormányzattal, mivel önállóan, az önkormányzat nélkül kívánja megvalósítani a jövőbeni és folyamatban lévő sportfejlesztéseit egyaránt.
Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, aki elfogadta az elnöki felkérést, a közös régióban való gondolkodásra lesz zálog. A helyi klubok infrastrukturális fejlesztését képviselő úr korábban is támogatta, melyért ezúton is köszönetet mondunk.” – nyilatkozta Klimon István alpolgármester.

 

 

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk