https://kolorline.hu/Újabb három pont a Kazincbarcikának

Újabb három pont a Kazincbarcikának

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hétvégén, vasárnap hazai pályán játszott az NB III Keleti csoportjának hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC. A kék-sárgák a DVTK II. együttese ellen léptek pályára.

A mérkőzés elején az ötödik percben egy kényszerű cserével indult a játék a Kazincbarcikánál, Szemere Balázs váratlan sérülését követően Kovács Dávid lépett a pályára.
A tizenegyedik percben a bal szélről Laczkó Milán lőtt kapura tizenhat méterről, lövése szépen tekeredett és a kapu jobb felső sarkában kötött ki, ezzel a góllal szerezte meg a vezetést a Kazincbarcika.
A tizenharmadik percben újabb ígéretes helyzet alakult ki a Kazincbarcikánál, Ádám Ferenc passzolt Laczkónak, aki önzetlenül passzolt vissza Ádámnak, azonban a játékos közelről eleresztett lövése a kapu felett szállt el.
A huszonkettedik percben Schildkraut szerzett labdát szélen és vezette azt a tizenhatoson belülre, odaérve a középen érkező Kovácsnak passzolta le azt, aki magabiztosan a kapu közepébe lőtt, így a második gólját is megszerezte a Kazincbarcika.
A harminckilencedik percben egy gyors akciót követően Kovács adott középre, majd az őrizetlenül hagyott Laczkó a kapuba lőtte a labdát, ezzel duplázott a mai mérkőzésen és megszerezte a Kolorcity Kazincbarcika SC harmadik találatát. 
A negyvennegyedik percben Laczkó Milán triplázott, így a kék sárgák az első félidő végén négy nullás részeredménnyel vonultak az öltözőbe.

A második játékrész ötvenhatodik percében Székely jobb oldali beadását Kálmán passzolta tovább a másik szélen érkező Kovácsnak, aki kilőtte a jobb felső sarkot, így 5:0 a barcika javára.
A találkozó utolsó perceiben a csereként beállt, Bartha Ricardo Erik fejesgóljával szépített a DVTK II. A mérkőzés végén Jónyer Kristóf emelte át a labdát Megyeri felett, ezzel beállítva a végeredményt. Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK II. 5:2

A kék-sárgák szombaton, a Magyar Kupa harmadik fordulójában 18 órától hazai pályán fogadják a Szolnok csapatát. A barcika szeptember 22-én Törökszentmiklósra látogat, majd újból hazai pályán szeptember 26-án a Hidasnémeti együttesét fogadja.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk