https://kolorline.hu/Újabb három pont a Kazincbarcikának

Újabb három pont a Kazincbarcikának

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hétvégén, vasárnap hazai pályán játszott az NB III Keleti csoportjának hetedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC. A kék-sárgák a DVTK II. együttese ellen léptek pályára.

A mérkőzés elején az ötödik percben egy kényszerű cserével indult a játék a Kazincbarcikánál, Szemere Balázs váratlan sérülését követően Kovács Dávid lépett a pályára.
A tizenegyedik percben a bal szélről Laczkó Milán lőtt kapura tizenhat méterről, lövése szépen tekeredett és a kapu jobb felső sarkában kötött ki, ezzel a góllal szerezte meg a vezetést a Kazincbarcika.
A tizenharmadik percben újabb ígéretes helyzet alakult ki a Kazincbarcikánál, Ádám Ferenc passzolt Laczkónak, aki önzetlenül passzolt vissza Ádámnak, azonban a játékos közelről eleresztett lövése a kapu felett szállt el.
A huszonkettedik percben Schildkraut szerzett labdát szélen és vezette azt a tizenhatoson belülre, odaérve a középen érkező Kovácsnak passzolta le azt, aki magabiztosan a kapu közepébe lőtt, így a második gólját is megszerezte a Kazincbarcika.
A harminckilencedik percben egy gyors akciót követően Kovács adott középre, majd az őrizetlenül hagyott Laczkó a kapuba lőtte a labdát, ezzel duplázott a mai mérkőzésen és megszerezte a Kolorcity Kazincbarcika SC harmadik találatát. 
A negyvennegyedik percben Laczkó Milán triplázott, így a kék sárgák az első félidő végén négy nullás részeredménnyel vonultak az öltözőbe.

A második játékrész ötvenhatodik percében Székely jobb oldali beadását Kálmán passzolta tovább a másik szélen érkező Kovácsnak, aki kilőtte a jobb felső sarkot, így 5:0 a barcika javára.
A találkozó utolsó perceiben a csereként beállt, Bartha Ricardo Erik fejesgóljával szépített a DVTK II. A mérkőzés végén Jónyer Kristóf emelte át a labdát Megyeri felett, ezzel beállítva a végeredményt. Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK II. 5:2

A kék-sárgák szombaton, a Magyar Kupa harmadik fordulójában 18 órától hazai pályán fogadják a Szolnok csapatát. A barcika szeptember 22-én Törökszentmiklósra látogat, majd újból hazai pályán szeptember 26-án a Hidasnémeti együttesét fogadja.

További híreink

Muzsikáló templomok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 05. 15:00

Öt napon át szól muzsikaszó Kazincbarcika öt templomában. Fellépnek a Magyar Állami Operaház és a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola művészei, valamint koncertet ad Csézy is.

Visszatér a Kolorfesztivál RePohár!

Dátum: 2024. aug 05. 07:45

Kétféle 5 dl-es RePohár várja a feketeöves fesztiválozókat augusztus 8. és 20. között. A zölden is a legszínesebb darab mellé megérkezett a jubileumi, Kazincbarcika 70 éves születésnapjára készült RePohár, méltó emléket állítva az évfordulónak és a 2024-es esztendőnek. És ha színében nem is, szívében mindkettő zöld. Ezeket használva tudjuk minél szemétmentesebben tartani a fesztivált.

FesztiRoll a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 04. 15:00

Segway- és e-rollertúrák indulnak az idei Kolorfesztiválon. Három alkalommal rollerezni, három másik alkalommal pedig segwayezni lehet majd egy-egy túra keretében. Augusztus 17-én a KolorPlatz várja extrémsport-bemutatókkal az érdeklődőket.

Táncos programok a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 03. 15:00

Visszatérő és hatalmas sikerű eleme a Kolorfesztiválnak a tánc. Idén sem lesz ez másként. Fellép a Flash Táncstúdió, visszatér Kugler Zsolt, érkezik az ArtMed Motion és a Bridanse is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk